Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia która lubi spac

Moja przyjaciółka zdradziła swojego faceta,a ja straciłam do niej szacunek...:(

Polecane posty

Gość kasia która lubi spac

Nie chce mi sie z nia gadac...Nie szanuje takich kobiet.Uwazam ze to najgorsza rzecz jaka mozna zrobic drugiej osobie.....

Gość cau
To ty tez tak zrob

Gość cau
Niema nikogo.... Hmmm moze odezwie sie jakas fajna dupeczka

Gość niuqaoj
Moja dobra koleżanka kręci z 2 naraz + pisze jeszcze z jakimiś przez neta. I ona uważa, ze dobrze robi. Ech co za ludzie...

kobiety to lubia ciagnac pare sroczek za ogon - nie ma zludzen spotka ja to samo

Gość mojaopinia8899 kobieta
zło wraca do ciebie.. podobno;_)

Gość Mikaa1988
ojoj :O dziwne, że chyba jeszcze żaden facet nie założył tu tematu "Mój przyjaciel zdradził swoją dziewczynę, a ja straciłem do niego szacunek" zajmij się sobą krowo już by pewnie chciała lecieć nakablować

Gość no to z nią nie gadaj
skoro nie masz ochoty - co to kogo obchodzi? :-O

Gość fghgfkk
100%. Tyle racji ma autorka.

Gość upupupupup..pl
skoro jestes przyjaciółką to NIE OCENIAJ JEJ. Prawdziwy przyjaciel to jedyny człowiek na świcie, który stoi po twojej stronie nawet, gdy nie masz racji!!!

łatwo kogoś oceniać pod względem co zrobił, ale w życiu nie wiesz jakie miała opcje, co mogła wybrać. nie popieram zdrady. ale człowiek nie zna siebie do końca, nie wie jak sie zachowa w różnych sytuacjach, więc nie możesz na 100% powiedzieć że nigdy nie zdradzisz...

Gość lickit
idź i wyklep to komuś z waszych znajomych. Jak na prawdziwą przyjaciółkę przystało.

Gość daria:)
brawo j.w.

Gość nikola**
jesteś góówno nie przyjaciółka albo Ty jej zazdroscisz

Gość jjgjvjg
jak zdradziła faceta to przyjaciółke też może oszukiwać ja bym sie nie chciała przyjaźnić ze zdrajcami,gardze nimi to nie ona jest gówno tylko ta szmata co zdradza

Gość jjgjvjg
skoro tak tolerujecie przyjaciol co zdradzają to rozumiem ze partnerom tez na to pozwalacie? a skoro zawsze trzeba stac po stronie przyjaciol to gdyby wasz przyjaciel kogos zgwalcil tez byscie go nie oceniali i bronili? wątpie kłopot w tym że ciężar zdrady sie bagatelizuje a to bardzo zły i godny potępienia czyn

Gość lickit
No ba, zdrada to ciężki kaliber. Jest wynikiem złej kondycji związku zazwyczaj. Do kogoś wyżej, kto zapytał czy należy stać murem a przyjacielem, który kogoś zgwałcił. Tak dobieram sobie przyjaciół,że nie ma wśród nich potencjalnych gwałcicieli. Nie każdy ma przyjaciół i nadaje się na przyjaciela.

Gość jjgvj
ale czasami tego sie nie da przewidzieć,ktoś sie wydaje do rany przyłóż a okazuje sie dopiero po czasie kim jest naprawdę.Przecież w związku też nam sie zawsze wydaje że partner jest godny zaufania a ile razy sie okazało że jednak wcale tak nie było? To może i straszne ale tak naprawde niewiadomo kto może być gwałcicielem,kto może nam podłożyć kłody pod nogi,a potencjalnym gwałcicielem to jest każdy facet bo ma narzędzie gwałtu między nogami.Nie może przecież do końca stwierdzić że nigdy nie zgwałci - bo co jak sie naćpa niewiadomo czym i mu nagle odpierdoli?

Gość lickit
Sam szukasz kontekstu dla uzasadnienia swoich tez. I tu tkwi właśni szkopuł. Nie można nikogo osądzać nie znając w pełni okoliczności. Nie wymyślaj więc na siłę. Czy Ty też mógłbyś kogoś zgwałcić? Czy mógłbyś okraść, podłożyć świnię?

Gość jjgvj
ale ja jestem dziewczyną wiec nikogo na pewno nie zgwałce :P

Gość jjgvj
ja jestem dziewczyną wiec na pewno nikogo nie zgwałce