Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaaaaaaaa

czy 1800zl to duzo....

Polecane posty

Gość agataaaaaaaaaaa

dla dziewczyny ktora nie musi oplacac mieszkania to duzo ??

Gość gtjtdyjytrhe
za co?

Gość agataaaaaaaaaaa
Nie wiem czy mam pojsc na takie warunki, mieszkanie i rachunki mam oplacone plus 1800 zl, ale wtedy musze byc dyspozycyjna wieczorami i weekendy, isc na to? Ile wam placa wasi sponsorzy?

Gość agataaaaaaaaaaa
glupi podszyw

Gość agataaaaaaaaaaa
Prosze sie nie podszywac, pytam powaznie, facet nie jest stary w sumie to calkiem fajny jest, lekko po 40 wysportowany dobrze sie ubiera, wiec seks bedzie przyjemnoscia obopolna

Gość fhirthoitrhigtur
To strasznie malutko. Mi rodzice daja "kieszonkowego " na studia 4 tys miesiecznie plus placa mi wszystkie oplaty za mieszkanie, paliwo, pomoce naukowe, ciuchy elektronike, laptopy itp dyrdymaly. To strasznie malo te 1800, nie daj sie nabrac na taka kwote

Gość agataaaaaaaaaaa
ja mam 20 lat i studiuje to moja jedyna szansa zeby zyc na poziomie i wyrwac sie z domu, tylko ze mam chlopaka fakt ze studiuje w innym miescie ale na weekendy bedzie przyjezdzal, przywiazalam sie do niego, w sumie to nie wiem czy go kocham, ale jestesmy z soba 4 lata i byl moim pierwszym i do tej pory jedynym.

Gość wykształcony z wielkiego miast
jak na rączkę to dużo jak na Polskę

Gość fhirthoitrhigtur
A gdzie studiujesz? Moze 1800 to nie tak malo, w zaleznosci gdzie mieszkasz. Np tu we wroclawiu to malo.

Gość agataaaaaaaaaaa
nie sluchajcie tych podszywow myslalam ze na kafe mozna pogadac normalnie jednal sie myle wiec zegnam

Gość agataaaaaaaaaaa
mieszkam w łodzi

Gość kjhgfdfghj
mysle ze sporo jedynie jedzenie ciuchy kosmetyki na sowje wydatki

Gość agataaaaaaaaaaa
Moi rodzice sa biedni, czasem zeby miec na jakies ciuchy robilam loda facetom, kolezanka mnie w ta wciagnela i nie bylo zle, najgorsze jednak ze to musi byc z polykiem a tego sie troche brzydze.

Gość agataaaaaaaaaaa
widac frajerze ze Ci sie nudzi ze takie glupoty wypisuejesz narazie!

Gość fhirthoitrhigtur
Spoko nie irytuj sie debilami. Jak na lodz to chyba duzo te 1800, w koncu i tak studia skonczysz i bedziesz mogla gdzies albo wyjechac albo sytuacja sie w kraju do tej pory poprawi (w warszawie, poznaniu, trojmiescie, czasem we wrocku juz teraz mozna niezle zarobic bez tych wszystkich znajomosci). Dziewczyna i tak ma latwiej bo zawsze liczy na faceta ze bedzie ja dofinansowywal.

Gość agataaaaaaaaaaa
Czy myslicie ze oprocz stalego sponsora moglabym jeszcze kogos obsluzyc?? Facet cos wspominal o trojkatach, ale za to to napewno skasuje go ekstra, a wasi sponsorzy zgadzaja sie na inne stosunki czy to platne czy nie?

Gość agataaaaaaaaaaa
Czy myslicie ze oprocz stalego sponsora moglabym jeszcze kogos obsluzyc?? Facet cos wspominal o trojkatach, ale za to to napewno skasuje go ekstra, a wasi sponsorzy zgadzaja sie na inne stosunki czy to platne czy nie?