Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś zauważyłam ciekawego

Panuje taki głupi obyczaj na kafe na dowód wklejam rozmowe

Polecane posty

[11.11.2012] 19:50 [zgłoś do usunięcia] jak sie jest w ciazy to atorko a po co sie wtracasz w ich zycie? Lepiej idz umyj okna lub polez sobie zamiast wtracac sie w czyjs zwiazek. [11.11.2012] 20:05 [zgłoś do usunięcia] kaki2489 Autorka sie nie wtraca-to ta druga sie wtraciła nie umiesz czytać?? A z resztą ta E sama sie wygadała im, wiem jak to jest jak sie jest smutnym-bo wiele razy byłam w takiej sytuacji, jak sie zacznie to gadac narzekać to już potem samo leci. Uwazasz ze najlepiej sie nie wtracać?? hmmmmm gdzie jest granica pomagania komuś a wtrącania? Uwazam ze jeśli ludzie wychodzili by z założenia ze lepiej sie nie wtracac to więcej było by takich tragedi jak te dzieci w beczkach ,bite dzieci itp. Ludzie czasem potrzebują pogadac [11.11.2012] 20:10 [zgłoś do usunięcia] kljhiiio7ititff Własnie! Na kafe panuje taki właśnie głupi "obyczaj"! Nikt sie nie moze w nic wtrącac! Nikt nie może niczego powiedzieć-o juz wtrącanie sie! Kazdy powinien sie soba zająć-bo inaczej to jest jedną wielką pluskwą. Ta kafeteria to wam we łbach poprzestawiała. Jakby ludzie sie sobą nie interesowali to by więcej tragedi było niz jest. Tylko po co zakładacie wiecznie tematy w których o coś pytacie i potem to wdrazacie w zycie-te"złote porady" To przecież ingerencja w wasze zycie! K**wa sami sobie zaprzeczacie.

Panuje zwyczaj -każdy nie powinien wtrącać sie i pomagać innym bo to jest złe. Kazdy powinien zajać sie soba i nie patrzeć na innych-"czytaj egoizm" Kazda pomoc, rozmowa itp to jest ingerencja w czyjeś zycie-zło konieczne.Jka ktos śmiał komuś coś powiedziec w rodzinie itp-przeciez to jest wtracanie sie albo to forum jest jakiś dziwne albo ludzie to egoiści-którzy uważają ze nie powinno się wtracac dla własnej wygody. Jakby sie nikt nikim nie interesował to by było więcej ludzkich dramatów niz juz jest.Dobrze ktoś napisał :O:O

Gość hkguykukgug
Jagoda ty sie nie wypowiadaj bo wogóle jesteś niedojebana:D jak czytam twoja wypowiedzi to rzygam -jak widze twój nick gdzieś to na te tematy juz nie wchodze. Poprostu mnie odrzuca. Jesteś pusta sztuczną lalą którą zycie jeszcze nauczy pokory :) Co do tekstu-to ze taki zwyczaj panuje na kafe to wiadomo:)

Gość jak ty mnie
jak ty mnie wkurwiasz jagoda swoimi tekstami, totalnie ! jak wchodzę na jakiś temat i widze ?Twoje wypowiedzi od razu uciekam aż żal z Tobą dyskutowac

Gość teghstrhryjtdkd
HAHA :D Jagoda intligencją powala wszystkich w promieniu 100km