Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghirjtkyhujkil

Czy zostaniesz moim ............przyjacielem

Polecane posty

?

Gość no nie wiem nie wiem
jasne - a szukasz kobiety czy mężczyzny?:)

??? nie umiesz czytać ze zrozumieniem :)??

Gość IMO12358
"Czy zostaniesz moim ............przyjacielem" Może też przy okazji się wykastrować? :classic_cool:

Gość rogal świętomarciński
Jest nabór na twardzieli do CIA. Pierwszy ochotnik stawia się przed komisją.Jeden z egzaminatorów wyciąga broń i mówi do niego: -masz tu pistolet i trzy naboje.Za drzwiami jest twoja żona,masz tam wejść i ją zabić. Wchodzi gościo i po chwili wychodzi. -przecież nie mogę zastrzelić własnej żony. -nie zdałeś,następny proszę. Temu także dają pistolet i mówią: -masz w nim trzy naboje,masz wejść za drzwi i zabić własną żonę. Wchodzi gość i wychodzi po chwili. -no,jakoś nie mogę zabić własnej żony. -następny proszę. Wchodzi następny. Dostaje pistolet --masz w nim trzy naboje,masz wejść za drzwi i zabić własną żonę. Wchodzi.Po chwili słychać trzy strzały a następnie wychodzi bardzo wściekły. Krzyczy do komisji. -zwariowaliście!!! -załadowaliście broń ślepakami -musiałem szmatę udusić

Gość rogal świętomarciński
Zmarł pewien facet. Razem z nim zmarł jego pies. I oto dusza człowieka, z psem u boku, stoją przed wrotami z napisem ''Raj. Psom wstęp wzbroniony''. Nie przeszedł człowiek przez te drzwi, poszedł dalej, w nicość. Idzie, po jakimś czasie widzi drugie wrota. Nic nie jest na nich napisane, tylko obok siedzi jakiś starzec. Człowiek podchodzi do niego i zagaja: - Przepraszam szanownego... - Święty Piotr jestem. - A co jest za tymi wrotami? - Raj. - A z psem można? - Oczywiście. - A tam wcześniej to co to było? - Piekło. Do Raju dochodzą tylko ci, którzy nie porzucają przyjaciół.