Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamski34ss

czy dajecie hasla do swoich mejli. facebboka swoim dziewczynom?

Polecane posty

Gość adamski34ss

Bo moja chce - bo jak nie to musze miec jakies tajemnice. i jej znsjomi tak robia. naprawde tak sie robi ?

Moim zdaniem takie rzeczy jak znanie hasła do Facebooka czy sprawdzanie telefonu nie powinny mieć miejsca. Uważam tak bo skoro juz chce mieć wgląd w Twoją korespondencję, czyli może Ci juz nie ufać a co to za związek bez zaufania. Natomiast jeśli sam dobrowolnie byś dał, to spoko.

Gość powiem tylko jedno dobrze
co za tępa dzida z tej twojej laski, w życiu bym nie dała hasła swojemu mężowi (tajemnic nie ma) to są moje rzeczy i nie rozumiem dlaczego mąż miałby mieć prawo czytać moje korespondencje z koleżankami, ja się nie wtrącam,

Gość nigdy w życiu!
alez jesteście naiwne!

Gość zew ryczącej gęsi
Ja daję, ale tylko moim chłopakom. Dziewczyny nigdy nie miałem.

Gość asdgftyvvvb
Prywatnosc to prywatnosc

Gość oj tam,oj tam;-)
A nastepnym krokiem bedzie nazwa konta 'ania iksinska i grzegorz kowalski' buahaha. Mam wpisane hasla w wyszukiwarke-na poczte,fb,gg -czy wchodzi? Nie wiem. Nie obchodzi mnie. PIN do karty znal jeszcze nim zamieszkalismy razem. W sumie lotto mi. Nie kontroluje mnie. Ja jego bardziej:-P ale nic ciekawego nie znalazlam,to olałam.

Gość Karczna Tyskie
ja mam do facebooka i nk hasło :)

moja ma hasło do fb, maila itd ale nie wchodzi tam . byc może na początku tak wchodziła, nie wiem, w każdym razie nie mam nic do ukrycia, tel mam jeden leży na widoku. nie ma powodów mnie szpiegować więc nie szpieguje

znam takich ludzi, ale to zero szacunku i zaufania, prawda jest taka że jak ktos bedzie chciał w kuku zrobic to założy lewego maila, kupi 2ga karte, zamówi drugi nr (w orange jest taka usługa). Jak ktos będzie chciał zdradzic to i tak sie go nie upilnuje ehhh ludzie to maja nasrane w głowach :-/. Jak chcesz i nie masz nic do ukrycia to jej daj dla świetego spokoju, tylko aby ci siary nie zaczeła robic wypisując i robic podpuchy jak o ty do swoich znajomych :-/ bo takie kretynki to tez sa :D Sorki za literówki

Gość lubieKiedyJestemSama
Moze jej podpadles? Nie musisz podawac jej hasla ale dla spokoju wejdz przy niej na fejsa i niech przejrzy wiadomosci ze z nikim nie romansujesz

Gość Kasiiunia
Moj maz zostawia mi tel mam wejscie na Jego fb maila Skype smasy ale ja mu n Nie dam ;)

Gość derwisz kkk
Naprawde dajecie ? A haslo do konta bankowego ?