Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

94-ta rocznica odzyskania przez Polskę niepodległości.

Polecane posty

Zauważyłem że środowiska dziennikarskie typu TVN, czy Monika O. z Radia Zet, dążą do zatopienia Święta Niepodległości. Starają się skupić uwagę społeczeństwa na zamieszkach, całkowicie pomijając znaczenie odzyskania przez Polskę niepodległości. Efekt jest taki, iż wielu Polaków którzy obchodzili wczoraj Święto Niepodległości, nie potrafiło nawet powiedzieć która to rocznica. Postanowiłem więc interweniować, i opisałem jak to było: http://tomaszwawruszko.blogspot.com/2012/11/94-ta-rocznica-odzyskania-przez-polske.html

Gość miales tu juz nie wracac
prawiku🖐️

Osobiście odniosłem wrażenie iż najbardziej prowokacyjnie zachowywali się działacze Młodzieży Wszechpolskiej oraz pseudo-kibice.

mnie się nie nie podobają nie tylko zamieszki i styl dziennikarski ale i organizowanie kilku procesji bez sensu, bo marsz to powinien być jeden dla wszystkich to nie święto pluralizmu politycznego, a niepodległości Ojczyzny nie podoba mi się nazwa: dla niepodległej i ciągłe powtarzanie tylko nieodległej (prezydenckie wypociny) równie dobrze można wznosić toast za łysego to już słowo Polska lub Ojczyzna jest niemodne, że go unikać i rzucać samymi przymiotnikami? brzmi podwórkowo

Gość gh
na marszu rzadowym bylo malo polskich flag

Gość doriskaa
Chlop mial sprey o nazwie molotow , ale oczywiscie w tvn24 gadali glupoty , ze koktajl molotowa haha, porazka. Dalej sie oglupiajcie tvnem, onetem,gw itp.

Mnie najbardziej irytuje to, że 11 listopada wszyscy się smucą, organizowane są marsze. Ludzie, powinniśmy byc szczęśliwi, bawic się jak w sylwestra! To był punkt zwrotny w naszej historii, ci ludzie zginęli abyśmy my mogli życ!

Gość OFFERMA
naciągnąłes mosznę na twarz i zastapiła ci kominiarkę?

Gość gh
Polacy sa zawsze wykorzystywani