Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqfqwf

Masakrycznie dużo wydatków w tym miechu :(

Polecane posty

Gość ewqfqwf

Internet i telefon stacjonarny 95 zł gaz 150 + 300 zł dopłaty prąd 200 z dopłatą moja szkoła 500 szkoła męża 2 x 500 (oboje studiujemy) za dwa miechy bo byliśmy do tyłu Dwa telefony komórkowe razem 200 zł Serwis piecyka gazowego 350 zł] jedzenie 500 zł papierosy męża ok. 200 zł JAK W ŻYĆ W TYM KRAJU??? :-( CZŁOWIEK OSZCZEDZA ALE I TAK DOPIERDZIELĄ CZŁOWIEKOWI.

Gość evwvf
akurat papierosy nie są potrzebne

Gość kupcie se jeszcze
jeden telewizor najlepiej plazme (tak z 70 cali) zeby zarla wiecej pradu a facet niech wiecej jara, na pewno bedzie zylo sie lepiej

Gość evwvf
szkoły też wam nie potrzebne bo po nich nic nie ma.

Gość kupcie se jeszcze
p.s. wezcie jeszcze moze tel komorkowy z wiekszym abonamentem😴

Gość bez szlugów
będzie lżej i bez stacjonarnego, ja już od lat nie mam a palić nie paliłam nigdy

Gość na cholerę wam
telefon stacjonarny jak macie komórki? weźcie telefony na kartę, w najgorszym wypadku 50 zl na m-c/ 100 zl za oba telefony. iNTERNET W TP + utrzymanie linii 50 zł + 25 zł = 75 zl. Jakbyście chcieli to byście zaoszczędzili. Widac nie umiecie oszczędzać.

Gość witam,
mam podobnie :O może nie aż tyle, ale nawet nie uzbierałabym tej kwoty o której piszesz :O i co chwila coś, a zle sie rozliczylam z osoba u ktorej wynajmowalam mieszkanie i mam 700 zl w plecy :( bezzwrotnie

Gość Asia czer.
To jest chore, jak się nie ma pieniędzy to się szuka oszczędności gdzie tylko można. Papierosy nie są potrzebne wogóle. To zbędny wydatek, jak człowiek jest mądry to wie o tym i woli wydać te dwie stowy na godniejsze życie niż własną chora przyjemność.