Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLGA03

mam sie odezwać pierwsza?

Polecane posty

A wiec spotkałam sie z pewnym chłopakiem znam go naprawdę krótko a on juz zaczął się do mnie przystawiać. Dotykał mnie w taki sposób jakby go to podniecało ja wtedy odepchnęłam go powiedziałam że mu nie ufam że myśle że chce mnie wykorzystać. On wtedy zamilkł i odprowadził mnie tylko na przystanek na pozegnanie jeszcze mnie pocałował w policzek i poszedł a teraz sie nie odzywa 3 dni, wczesniej odzywał sie prawie codziennie. Dobrze zrobiłam ze tak powiedziałam? I czy to ja powinnam sie odezwac pierwsza?

Gość IMO12358
:O a podobalo ci sie? P.s. Nigdy pierwsza,zwlaszcza do takiego idioty.

Gość pixxiemixxie
chodzilo mu zapewne o jedno, nie dostal wiec go nie ma... jakby chcial sie spotksc to by sie odezwal...

Dobra ale mi on mówi że mu zależy że szuka kobiety do związku ale ja nie chce tak szybko.Dodam jeszcze ze wtedy był pijany dosc mocno

Gość pixxiemixxie
jesli mu naprawde zalezy to sie jeszcze odezwie, numer do ciebie przeciez ma. skoro umial napisac wcazesniej to i teraz moglby..gdyby tylko chcial.... sorry, ale jak facetowi zalezy to stac go na wiele. a do niesmialych chyba nie balezy skoro sie juz do ciebie dobieral

Gość nwjwdn
wydaje mi sie że zależy mu na jednym. Nie dostał- nie odzywa się. Wiesz, ja ostatnio tez spotkałam się z chłopakiem. Po spotkaniu się nie odezwał. PO tyg sama napisałam, niby odpisał ale tylko kilka wiadomości takich o niczym w sumie, po czym się wylogował z fb- i ani me ani be że idzie. Olał mnie. Teraz mineło od tego czasu tydz i sie nie odzywa. A często jest dostępny. Znaczy że mnie ma gdzieś. Więc moim zdaniem, nie popełniaj mojego błedu i nie pisz. Jak będzie chciał to napisze.