Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koczi

od tygodnia przynajmniej bije sie z myslami czy sciac włosy

Polecane posty

mam długie. do łopatek. ale już nie mogę z nimi wytrzymać.😡 puszą się , elektryzują, nie mogę nic sensownego ułożyć wszyscy naokoło, łącznie z ukochanym , mówią żeby nie ścinać. że mi ładnie, że faceci lubią długie włosy :o dodatkowo za "nie" przemawia ewentualny ślub ( wiadomo dłuższe włosy, więcej możliwości ułożenia fryzury itp) wiadomo odrosną, ale przecież trzeba na to trochę poczekać. niby więcej przemawia za"nie" a ja tak lubię siebie w krótkich włosach....[marzyciel] tak chciałam się tylko "pożalić" :P

Gość jajniczka
ja mialam dlugie wlosy i obcielaam cos w stylu victorii becham jak miala krotkie blond wlosy- nie zaluje. szybko odrosly sa mocniejsze i duzo zdrowsze.

Do łopatek to dość krótkie włosy, nie długie. Należą do Ciebie, masz prawo zrobić, co chcesz. Ja uważam, że większość kobiet mało atrakcyjnie wygląda w krótkich włoskach

Gość rgrge4rffbgbbt
nie rozumiem problemu, jeśli długie sprawiają ci kłopot a do tego ty lubisz krótkie... chcesz się męczyć dla innych? ?? bez żartów mi się krótkie nie podobają i dlatego nie zetnę, ale gdyby było inaczej już dawno nożyczki poszłyby w ruch bo z długimi jest dużo zabawy.

nie, no może żle napisałam że do łopatek. tak do łopatek ale ich dolnej części. no właśnie sęk w tym że większość ludzi uważa że krótkie włosy są mało seksowne a faceci to już chyba w ogóle...

Gość rgrge4rffbgbbt
masz koleżanki z krótkimi włosami? mają powodzenie? facetów? to trochę przesada, jeśli jesteś ładna to i w krótkich będziesz wyglądać dobrze, z resztą niektórym wręcz bardziej krótkie pasują niż długie, chociażby wspomniana VB w długich wygląda nijako, kwestia indywidualna.

Gość rgrge4rffbgbbt
do łopatek są w sam raz, za długie też niedobrze bo to też przestaje wyglądać seksownie a zaczyna infantylnie,dziwacznie proporcje je są zaburzone

Gość Pauula7711
może po prostu zadbaj o te włosy zamiast ścinać?

Gość TreloBasili
Polecam różową odżywkę z Loreala na rozczesywanie. Jest super. I jedwab do włosów

Gość Moniczka231231232131
ja bym nie scinała ,ale zrobisz jak zechcesz

Gość Moniczka231231232131
zreszta sama mam włosy troche za łopatki , geste i jeszcze czesto chodze z rozpuszczonymi i jakoś mi nie przeszkadzą

Ja ścięłam kilka miesięcy temu z bardzo długich na takie do ramion z grzywką i wyglądają super, czuje się o wiele lepiej i wcale nie tęsknię.

obetnij, to tylko wlosy, odrosna. nie rozumiem tego kultu dlugich wlosow...