Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca mama

mam do sprzedania ciuszki dla 4 letniego chlopca

Polecane posty

Gość potrzebujaca mama

mam paczke ciuszkow do sprzedania,na 3 letniego chlopca.Kurka,kamizelka,bluzki,bluzy,spodnie,kalosze i inne.Potrzebuje kasy na kurtke na zime dla synka,obecna jest juz na styk.Mam nieciekawa sytuacje finansowa,sprzedam paczke za 35 zl.Fotki wysle na meila.Jestem z wroclawia.Czy ktos jest zainteresowany??? albo moze ma ktos sprzedac kurtke zimowa chlopieca na 110-116 wiek 4+ ??? za nieduza cena??

Gość potrzebujaca mama
ubrania sa naprawde fajne.Stan b.dobry niektore dobry.Fotki wysle na meila.

Gość czesto czesto52
cos mi sie autorko wydaje, ze sciemniasz. Przeciez sa lumpexy gdzie za gr mozna kupic fajne ciuchy dziecku. Czemu nie wystawisz na allegro??? Bo pewnie kogos chcesz zrobic w bambuko

Gość potrzebujaca mama
wystawialam na gumtree,na allegro...niema chetnych.Dwa razy ktos sie odezwal i cisza... chodze po lumpeksach,nawet sama kiedys tam pracowalam i mam znajomosci zeby mi kolezanka dala cynk jak cos....ale nic ciekawego niema.Pozatym wolalabym najpierw sprzedac a potem kupic.Jak bede miala juz wieksza kurtke to sprzedam ta oobecna.A za nia dalam w zeszlym roku 60 zl i jest w stanie praktycznie idealnym....

Gość potrzebujaca mama
albo mam na sprzedaz slonia z klockami fisher price.za 30 zl. cena nowego 100zl.

Gość poprosze
beata1984beata@o2.pl poprosze zdjęcia

Gość potrzebujaca mama
o...jest odzew.Ciesze sie. teraz jestem w drodze do pracy,wysle fotki dzis wieczorem lub jutro przed poludniem. Dodam ze wolalabym ewentualny odbior osobisty,czy jest taka mozliwosc??!

Gość potrzebujaca mama
dobrze.Odezwe sie do jutrzejszego poludnia.