Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłego dnia

Dziewczyny co kupujecie swoim facetom na święta?

Polecane posty

Mam dylemat co kupić mojemu na święta, a że wole kupić prezent dużo wcześniej to już teraz się zastanawiam i szukam pomysłów:) Chcę przeznaczyć kwotę do 100 zł:) Facet ma 20 plus, fan piłki nożnej, ale nie wiem, głupio chyba kupować mu piłkę np. z Euro2012 czy szalik drużyny piłkarskiej:D Co kupujecie:)? Może spapuguje pomysł, z góry dziękuje za podpowiedzi:D

Gość alegoriaaaaaaaagggg
ja swojemu kupuje ksiazke, sam co jakis czas kupuje sobie jakies, i jeszcze wiele chcialby przeczyac to mu troche pomoge. wiem kogo ksiazki lubi czytac najbardziej wiec nie mam problemu :)

Gość ghrrrrrrr
miałam wiele pomysłów ale wyleciały mi z łowy, bo zaplanowałam to rok temu :D Miałam kilka możliwości na pewno będę się zastanawiać między szlafrokiem, atlasem astronomicznym i nożem :P Wiem, że na pewno cieszyłby się ze swoich perfum ale chyba są za drogie... Jeszcze się nad tym zastanowię...

Gość ghrrrrrrr
swojemu facetowi rok temu kupiłam bardzo podobny portfel Taki trochę oklepany pomysł ale już nie mogłam patrzeć na jego stary więc musiałam mu go kupić

Gość lubię Jabłka
ja na 99 % piżamę bo nie ma

Gość doooot
mój mąż chce helikopter: httpwww.jokomisiada.plindex.phpproducts=product&prod_id=885 dodam, że ma 30+ i będzie się cieszył jak dziecko, widziałam jak ogląda na necie, zresztą mówił, że chciałby taki ale szkoda mu kasy...

Ja właśnie już kupiłam portfel, zegarek - wiem oklepane, ale po 3 latach mam co raz mniej pomysłów:) Tak sobie myślę, że dużo czasu spędza przy komputerze to może takie duże słuchawki??? Przykładowo: http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-sony-mdr-xd100-super-bass-krakow-i2716260725.html Chciałam ramkę cyfrową, ale do 100 zł się nie zmieszczę:/

Gość ghrrrrrrr
mój piżamy by nie nosił, preferuje spanie tylko nago a co do helikoptera to uważam, że to fajny pomysł może kiedyś swojemu też kupię

Gość doooot
jak się intersuje piłką to kup koszulkę jego ulubionego klubu, ja zamawiałam nike fc barcelona na internecie dużo taniej i załatw nadruk z jego imieniem albo ksywką na plecach

Gość doooot
jesteście???

doooot Mam fana tej samej drużyny piłkarskiej co Twój:) a możesz podać linka do takiej aukcji? Bo jak ja patrzyłam to powyżej 100 zł wszystkie ceny się zaczynały:/

Gość doooot
kochana, zamawiałam to ze 3 lata temu, myślę że nie mam tego już w archiwum, pamiętam że też sie naszukałam.

A, bo myślałam, że jakoś na czasie, pomysł fajny, ale budżet do 100 zł mnie ogranicza:) Mój piżamy nie nosi i nie używa więc też odpada, myślę nad tymi słuchawkami plus np. kubek fc:P doooot a w tym roku co planujesz swojemu kupić:)????

Gość gytdyta
ja mojemu kupie pas cnoty, jak wyjade na wakacje to zapne mu kutaska a kluczyk wezme ze soba :P

Gość ajamysleze
ja kupuję mężowi jego ulubiony likier na który zawsze szkoda mu kasy, bo kosztuje właśnie koło 100zł... ale drinki z niego uwielbia ;)

Gość ghrrrrrrr
o alkoholu jakoś nigdy nie pomyślałam, już mam zaplanowane prezenty na kilka lat :D Myślę, że pomysł ze słuchawkami jest ok

Gość ghrrrrrrr
Da się zawsze coś wymyślić nawet jak ma się takie utrudnienie, że facet w ogóle nie interesuje się piłką nożną ani nie jara się samochodami. Do tego jak mieszka się razem to jakieś przedmioty do domu również odpadają. Można kupić jeszcze coś takiego (chciałam to kupić swojemu facetowi ale dobrze, że tego nie zrobiłam bo się okazało, że już to ma) http://www.bazarek.pl/produkt/2263943/narzedzie-wielofunkcyjne-puma-szare.html

Ja czasem jak nie jest czas na prezenty to mam pomysł, że warto coś Mu kupić, ale jak trzeba to mam pustkę:/ Chyba zdecyduje się na słuchawki, bo naprawdę ze względu na pracę spędza dużo czasu przy kompie:) A żeby nie biegać w grudniu to mam zwyczaj kupować choć połowę prezentów po listopadowej wypłacie, by potem w grudniu się nie spłukać na amen:)

Gość alma 9329
nic, nie zasluzyl sobie na prezent

Gość sambor1
alma zle ci lizał pipke? nie zaspokajal cie?

Gość alma 9329
to tez:D

Gość literki
my nie kupujemy sobie nic na świeta, tylko robimy sobie mikołaja. Ale w mikołaja juz tradycyjnie idziemy do kina.

Gość gytdyt
alma zmien go na takiego ktory bedzie cie zaspokajal seksualnie

Gość lub lube lubelskie
ja mam kilka pomyslow dla mojego ale wymgaja kasy a ja nie za bardzo mam. pendrive- przynajmniej 64 gb. ma pendrive 16 gb ale jest za maly dla niego etui z klawiatura do tebleta radio samochodowe z dvd