Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yukiuyhk

nie moge zrozumiec mojego chlopaka kiedy do mnie pisze!

Polecane posty

Gość yukiuyhk

mieszkam w uk od kilku miesiecy i od 3 spotykam sie z rosjaninem, ktory mieszka tu juz 10 lat. ja swoj angielski mam na dosc dobrym poziomie, pisanie i gramatyke mam opanowana perfekt, z mowieniem mam wciaz jakas bariere. wracajac do neigo: mowi bardzo dobrze, i gramatyka i wymowa, jego angielski jest o wiele lepszy od mojego, ma wlasna firme, gdy rozmawia przez telefon z anglikami to tak szybko i takimi slowami ze ja go nie rozumiem. problem w tym, ze on tu nie chodzil do szkoly, a uczyl sie ze sluchu, wiec kiedy pisze, nic a nic go nie rozumiem. ani to nie gramatyczne, ani slowa nie takie... pisze fonetycznie, czasami w ogole nie jestem w stanie rozszyfrowac o co chodzi. w dodatku stara sie odpisywac szybko, wiec nawet sie nad tym nie zastanawia... na kurs nie pojdzie, bo nie ma kiedy, jest bardzo zapracowany. moze sama powinnam zaczac pisac jak za przeproszeniem idiotka, wtedy wczuje sie w jego wiadomosci :o jakies pomysly jak to rozwiazac?

najzwyczajniej w świecie mu powiedz że nie rozumiesz co do ciebie pisze i tyle, nie widze innego rozwiązania

Gość ciekawe ciekawe.....
"ja swoj angielski mam na dosc dobrym poziomie, pisanie i gramatyke mam opanowana perfekt" to nie wszystko wiec nie pisz ze masz na dobrym poziomie angielski :D "gdy rozmawia przez telefon z anglikami to tak szybko i takimi slowami ze ja go nie rozumiem." jednym słowem twój angielski jest marny więc jak sie ma to do tego co napisane wyżej? no tak masz problem bo ani on ani ty nie umiecie angielskiego pora sie rozstac

a daj przykład jakiejś takiej "szyfrowanej" wiadomości :D ciekawa jestem, co on wyczynia