Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla ble bli

30+ pamiętacie tę piosenkę???

Polecane posty

Gość nie nie pamiętam
wychowywałem się w mieście

Gość najpiekniejsza z calej wsi
ty tak na serio????? mam rowne 30. nie pamietam. nigdy nie slyszalam.

Gość margerita..,
ble, ble bli, a ty ile masz latek ? fajna nutka, pamiętam ją.

do osob pamietajacych: z jakiej czesci Polski jestescie? zastanawia mnie to, bo ja sie przy takiej muzie nigdy nie bawilam.

ja mam 25 i bardzo dobrze to pamiętam :-/ wręcz na sam tytuł przypomniały mi się słowa, jak można tego nie znac :D?

l., - oooo, to o mnie :-DDDDD hahaha

Gość savia to tesco
bez obrazy, ale na wsi to mogl byc faktycznie hit, co nie oznacza, ze byl to hit ogolnopolski. ja nie znam i sie ciesze, mam wrazenie, ze nic mnie nie ominelo.

savia to tesco ->czy ja napisałam ze to był hit?JA te piosenkę pamietam z moim szczeniecych lat ;)A co do wsi,to rzeczywiscie w mojej wiosce rybackiej zwanej Gdynią ,takich piosenek 20 lat temu sie słuchało :) A Twój pełen sarkazmu komentarz mnie nie rusza :)

no to troche km nas dzieli. dzieki temu w mlodosci dane mi bylo sluchac innych wykonawcow. ;-P

Gość savia to tesco
na marginesie - Gdynia ma mega paskudny dworzec. odrzuca wrecz.

Ja przez to,ze sluchałam takiej muzyki (najlepszej w tamtych czasach) ,nie jestem jakoś umysłowo skrzywiona :) Typowa polska mentalnośc-nie przyznam sie ,ze słucham piosenek disco polo ale gdy na weselu zagrają-znam wszystkie słowa :O

Gość dno2dlqkwd
mam 36 lat i nie pamietam

piszesz o polskiej mentalnosci, a mam wrazenie, ze sama ograniczona jestes. po pierwsze, najlepsza muzyka w tamtych czasach - to tylko wedlug Ciebie. po drugie, nie slucham disco polo. nigdy nie sluchalam. na weselach sie nie bawie - wesel nie trawie. jedyne wesele, ktore mi sie podobalo to takie z dj'em. dla mnie sluchanie disco polo to wiocha, sorry.

Gość savia to tesco
nie, nie opadla. widac, ze malo podrozujesz i w niewielu miejscach bylas, ze taka jestes zajarana. pozdrawiam z Londynu.

obciach

Gość artiniki
mam 19 lat i piosenkę znakomicie znam:)

savia to tesco ->myslisz ,ze mi zaimponowałąś tym,że napisałaś "pozdrowienia z Londynu"? ;) Ja kochana 9 lat mieszkałam w Hamburgu,pracowałąm i nie na zmywaku tak,jak zapewne Ty w tym SWOIM Londynie :P Ale mnie rozsmieszyłaś hehehe "pozdrowienia z Londynu" :D :D :D

Gość Pomocna dłoń :)
najpiekniejsza z calej wsi- wiejski to jest Twój wpis, zalatuje wiochą na kilometr. Ja słcuam różnej muzyki, disco polo też, ale w domu sobie tego nie włączam, bo takiej muzy lubię słuchać w sprzyjających do tego warunkach, takich jak np wesele, festyn, czy głupawka z dziewczynami przy piwku. A ty klechaj że to wiocha, bo tak wypwada.

podczas gdy ty wywijalas na potancowkach discopolo, ja chodzilam na koncerty k44.

artiniki -> siedz cichutko ,nie przyznawaj się ,że znasz bo zaraz zostaniesz nazwana "wiesniarą" (cokolwiek to znaczy) itp ;)

najpiekniejsza z calej wsi ->"miastowa"paniusiu a czy bywasz na wsiach?Widzisz jak ludzie tam teraz zyją?Moi tescie żyją na wsi i niejeden "miastowy" mógłby im pozazdroscic domu,wyposażenia i sprzętu gospodarczego :)Nazywanie kogos lub czegos "wiochą" dla mnie ma całkiem inne znaczenie :)

Gość Pomocna dłoń :)
najpiekniejsza z calej wsi- Kochanie na hip-hopie to ja się wychowałam, kocham tą myzykę ponad wszystko, tak jak napisałam słucham różnego rodzaju muuzyki i nie ograniczem się do jednego stylu, a disco polo też ma miejsce w moim życiu, bo jak już wspomniałam są chwile kiedy można przy tym fajnie pobrykać.