Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystrachana

seks z chlopakiem co mial duzo dziewczyn

Polecane posty

Gość wystrachana

Witam, wczorej kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczen i jak sie okazalo on mial chyba ze trzy dziewczyny w lozku! Czy ja moglam sie od niego zarazic jakas chorobo gienetyczno? Dodam, ze spuscil sie do doniczki, wiec moze bede zdrowa. Bardzo sie boje, boje sie powiedziec mamie o moich obawach, bo ona mysli, ze jestem jeszcze dziewico. Czy ta chorobe hifa, albo aidsa mozna rozpoznac od razu? A od wczoraj ciagle mnie swedzi pod lewa pacha. I to tak mocno jakby mi sie cos tam wbijalo. Prosze o pomoc do jakiego lekarza sie zglosic?????

Gość wystrachana
O co chodzi? Czy to znaczy ze sie zarazilam, czy jednak jestem zdrowa?

Gość Moniczka231231232131
taaa 3 dziewczyny straasznie dużo...

Gość wystrachana
I w ogole nie mam apetytu jakos. Ze w ciazy nie jestem to wiem, bo sperme wlal w kwiatka, ale co z tymi chorobami? Jest szansa, ze przez samo wlozenie proncia moglo dojsc do zarazenia? Przypominam, ze nie spuscil sie do mnie.

Gość wystrachana
A co malo? To ciekawe ile ty mialas chlopakow. Pewnie jestes jakas puszczalska. Ja sie szanuje, a nie to co Ty. Mama mi zawsze nucila taka przyspiewke: lubu dubu, lubui dubu trzymaj krocze swe do slubu. Dlatego uwazam, ze chlopak przed slubem, ktory ma juz cztery dziewczyny jest latwy.

Gość Moniczka231231232131
wieksza szansa na jakieś choroby wener niż HIV ,którym nie tak łatwo sie zarzic ,a w ogole poczytaj najpierw cokolwiek o tych chorobach nawet w necie ,a dopiero potem sie pytaj bo nikt ci tu nie bedzie udzielal wykładów z chorob wenerycznych

Gość wystrachana
No ja sie chyba pytam o te choroby, co? Nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Chcialam wiedziec czy moglam tak przez to, ze sie nie zabezpieczyl zarazic sie jakas gienetyczna choroba. Bo jak by nie bylo to jego proncie wylondowalo w moim kanale la mansz. I zarazki mogly przejsc, czyz nie? Pytam gdzie sie przebadac, zeby miec pewnosc.

Gość wystrachana
Halooooooooooo!

Gość wystrachana
Dzieki wielki za pomoc.