Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY ON POJDZIE DO WIEZIENIA

Czy zaraz po sprawie idzie sie do wiezienia???

Polecane posty

Moj chlopak dostal wezwanie do sadu w sprawie pozbawienia wolnosci za rozboj p o pijanemu. On juz mial w zawiasach i jeszcze chyba to jest aktualne na 8 m--cy, a teraz mu grozi od 2 do 12 lat :( nie wiem jak mu pomoc. On odwrocil sie ode mnie, powiedzial, ze nie jest mnie wart i ze teraz musi sie zmienic na chama zeby tam przetrwac i ze bedzie lepiej jak o nim zapomne. Chcialabym mu pomoc ale nie wiem jak :( Czy on pojdzie siedziec od razu po sprawie czy po jakim czasie? Prosze o pomoc

Gość doktorowa :]
Możliwe że go zawiną, skor już miał zawiasy, ale 12 lat nie dostanie.

jak to jest z tymi odwolaniami i wogole? on ma sprawe za tydzien.. strasznie sie martwie :(

Gość dubgvuiw
a po co ci taki chlopak co sie za rozboje bierze? :O

ale jak ma sprawe za tydzien to od razu go wsadza czy po jakim czasie od sprawy?

Każdy błędy popłenia, nie dołuj dziewczyny.

Mogą dać termin stawienia się do ZK, albo mogą zawinąć po rozsprawie. Stawiał się na wszytskie wezwania ?

bo on jest dobry chlopak, naprawde tylko to jego glupota, kiedys z kolegami po pijaneu skopali jakiegos faceta, a on wniosl oskarzenie :( no ale ma zawiasy tez za rozboj jak mial 19 lat.. tez pobili kibicow :(

Gość wdfvqwd
nie musi stawiac sie na sprawe. przysla mu bilet do domu. jak bym sie spakował i wyjechał , pomijajac wyrok to w tym kraju i tak nie ma poco siedziec chyba ze jest sie masochista i lubi pracowac za 1500plnów.

Gość londina
Zróbcie sobie na szybkiego dziecko i wtedy doniesiesz do sadu karteczke ze jestes w ciazy i moze go uratujesz ;)

od razu po rozprawie :( :( jestem zalamana przez ta sytuacje oblalam egzamin na prawo jazdy i nie zdalam egzaminu na medycyne :( martwie sie... podobno dostanie 2 lata... tak mu adwokacina powiedzial

niech pisze odwołania, niech sciemnia że ma probmey zdrowotne.

ale on powiedzial ze musisie trzymac zeznan, a zeznal, ze nic nie pamieta bo rozboj byl po pijanemu a on mial 2,2 promila

" 14:16 [zgłoś do usunięcia] CZY ON POJDZIE DO WIEZIENIA bo on jest dobry chlopak, naprawde tylko to jego glupota, kiedys z kolegami po pijaneu skopali jakiegos faceta, a on wniosl oskarzenie no ale ma zawiasy tez za rozboj jak mial 19 lat.. tez pobili kibicow " xxx dobry kurwa chłopak:D ow kilku jakiegoś faceta, a chuj z nim:D ale to dobry chlopak jest, ino czasem po pijaku ma ochote kogoś skopać po głowie a tka to ideał!!!!!🖐️ xxx jakie kobiety są GŁUPIE!!! japierdole:classic_cool:

to po co debil pije jak po alko mu opierdala? ale mi ciebie żal...jezu, jakas misje masz? kurwa....:classic_cool: x a pozniej ze ją bije i dzieci bije po pijaki zdziwienie wielkie i szok🖐️ xxx baby sa glupie i naiwne i tępe szczały. xxx

wiesz, co jeśli nie znasz człowieka to go nie oceniaj, ja tu proszę o rady, a nie zebyscie mi mowili, jaki to on jest zly..... znam go i wiem jakim jest czlowiekiem, ale za glupote niestety trzeba placic.... poza tym duzo jest takich praypadkow ale kolesiom nic nie jest bo niektorzy nie daja oskarzenia za pobicie :( Czy mozecie mi powiedziec jak to jest z tymi odroczeniami?

Gość kkkiiikkkaaa
Czy jakby twój ojciec został skopany przez pijane bydło, to tez byś uważała, że to "dobrzy chłopcy" byli??? Co za patologia...brak słow...:o

Gość guuuuuffffffffffffff
Pójdzie i zruchaja Ci chłopa, masz przejeabane koooorwa;/

do Tym razem to znowu ja! wiesz nie dziw sie mi, chyba kazda osoba by tak zrobila, gdyby jej na kims zalezalo :( wg. Ciebie powinam olac sprawe i miec go gdzies... ale wiidzisz to nie jest takie proste bo go kocham :( teraz chcialabym mu pomoc zeby jak najpozniej poszedl siedziec albo zeby jak najkrocej tam byl.... bo je sie ze jak wyjdzie, bedzie juz innym czlowiekiem i czuje ze i tak juz nie bedziemy razem :(

Gość baby G
Dziewczyno, powiem coś nie na temat, ale może to Cię trochę otrzeźwi. Ten typ to żaden dobry chłopak. Po pijaku zamienia się w bydlę. Alkohol niczego nie usprawiedliwia. Hmm..Chyba ten topik to prowokacja jednak. Trudno uwierzyć w Twoją głupotę.

Gość skoro sama wiesz
ze za glupote trzeba placic, to daj mu zaplacic, i poczekaj cierpliwie. Moze akurat jemu tego trzeba. A ty w tym czasie tez moze zmadrzejesz.

jestescie bezczelni :( nie potraficie sie wczuc w moja sytuacje :( rozumiem tego czlowieka, ktory zostal pobity, wiem ze to, co zrobil jest okropne, szczeniackie i wogole, ale czasu sie nie cofnie. teraz mozna tylko dzialac. on poniesie kare za swoje czyny, ale ja chce zeby byla jak najmniejjsza i dlatego was pytam co moge zrobic? co mu doradzic?? teraz wszyscy sie od niego odwrocili, tylko ja przy nim jestem

Gość ghhgfgttttt
Skoro nie był tym czasowo aresztowany to nie pójdzie siedzieć po sprawie 2 tygodnie minie, wyrok się uprawomocni i wtedy dostanie poleconym bilet jak się nie stawi to przyjdą po niego

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dobry chłopak???? smiechu warte, to zwykły przestepca i mam nadzieje ze go teraz zamkną na długo, zanim znowu kogoś pobije i byc może zabije, potrzeba mu porzadnej nauczki, a Ty autorko odpuśc sobie przestepcę

niestety macie racji, czasami tak bylo ze po pijaku wdawal sie w bojki, ale jak byl am przy nim to nigdy do takich rzeczy nie dochodzilo

Gość ghhgfgttttt
niech sie dogada z tym którego przekopal kwestia kasy jak tak się boi pierdla

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
acha i jesli wywinął ten sam numer majac zawisy to teraz na bank go zamkną

14:29 [zgłoś do usunięcia] CZY ON POJDZIE DO WIEZIENIA do Tym razem to znowu ja! wiesz nie dziw sie mi, chyba kazda osoba by tak zrobila, gdyby jej na kims zalezalo wg. Ciebie powinam olac sprawe i miec go gdzies... ale wiidzisz to nie jest takie proste bo go kocham teraz chcialabym mu pomoc zeby jak najpozniej poszedl siedziec albo zeby jak najkrocej tam byl.... bo je sie ze jak wyjdzie, bedzie juz innym czlowiekiem i czuje ze i tak juz nie bedziemy razem xxx tak, radze ci, bo on przy skutecznosci resocjalizacji o 1% a poglebieniu patologii w wiezieniach zamknietych 50% , to on najprawdopodobniej bedzie czesciej w pierdlu niz z toba w domu. wiec skoro dal ci wolna reke to spierdalaj jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze i jestem glupia i naiwna... ale czy gdyby wasz partner/ka popelnila cos podobnego, czy byscie sie odwrocili? chyba nie, prawda?? kazdy czasami popelnia jakies bledy i glupoty... :(

Gość kkkiiikkkaaa
Ale ty sobie możesz chciec, by poniósł jak najmniejszą karę, doprawdy, na pewno kogoś to wzruszy. Pomyśl, że rodzina: żona, dzieci, rodzice pobitego pewnie chcą kary jak największej, i to oni mają w tym momencie rację, bo kara się należy i to bardzo wysoka. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, by pobić po pijaku drugiego człowieka. Za "błąd" to można uznać że ktoś zapomniał zapłacić za obiad w knajpie i odniósł kasę następnego dnia, albo ktoś zarysował komuś samochód na parkingu, ale zostawił nr telefonu. To sa błędy, za które nie powinno być kary. A nie pobicie...:o