Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszka123

uczuce, że coś wypada - 33/34 tc ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość kokoszka123

Heja, nie mam nikogo, kogo mogłabym przyatakować takim pytaniem, dziewczęta od kilku dni mam wrażenie, jakby m i coś miało wypaść z krocza, dziwne uczucie. wieczorami lub jak porobię coś w domku twardnieje mi brzuch, jest wówczas jak kamień, bolesny, napięty, wówczas biorę no-spę. Myślicie, że to coś z szyjką macicy? Koleżanka miała skracającą się szyjkę i mówiła wówczas o twardym brzuchu, z tym że ona miała twardy cały czas, a ja nie;) wizytę u lekarza mam 29 więc jeszcze kupa czasu, w sumie to nic niepokojącego się nie dzieje, zebym zaraz leciała do lekarza...hmm

Gość azza
A telefonicznie nie możesz się skontaktować? Może dziecko uciska główką szyjkę macicy?

Gość kokoszka123
No własnie nie mam teefonu do niej bo to learka z NFZ-u, taka cicho-ciemna troszkę. dodaę, że tego "wypadana" nie odczówam non-stop. tylko czasem jak coś mnie pociągnie w dół to aż biegnę jak waratka do ubikacji sprawdzić czy nie ma jakiejś niespodzianki. Dlatego chciałam spytać inne kobitki, czy może jest to taki typowy objaw, bo wiem, ze w tym okresie dzieciątko może uciskać to i owo.

hej:) ja tak mialam i urodzilam pod koniec 37tyg zdrowa coreczke a wiec moim zdaniem to dzidzia szykuje sie do wyjscia i uklada sie do porodu ale moge cie pocieszyc ze u mnie to trwalo jakies 3tyg przed porodem i mialam baaaaardzo lekki porod:) pozdrawiam

Gość kokoszka123
up, może jeszcze ktoś?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez tak mialam przed porodem, ale mialam tez obsunieta ciaze takze nie wiem, czy to zawsze przed porodem sie tak dzieje, czy to objaw tej obsunietej ciazy wlasnie. urodzilam rowno 2 tyg przed terminem, wszystko w porzadku