Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna malinka

Nie wiem jak sobie z tym poradzic? Czy może był ktoś w podobnej sytuacji

Polecane posty

Gość smutna malinka

Od 9 miesiecy nie mam pracy siedze w domu, pomimo ze szukam caly czas wysylam cv- nic. Bylam na kilku rozmowach chodzilam w rozne miejsca pytalam, skladalam cv i niestety nic. Mialam jakies tam oszczednosci na koncie to sie az tak nie martwilam, teraz niestety juz sie koncza zostalo mi cos ok 400 zl. Mam takiego dola juz czasami nie wiem co robic dalej. Mam chlopaka nie wypominajac ktoremu juz kiedys pomoglam finansowo bo nie mial kasy, boli mnie to ze jak ja juz nie mam prawie pieniedzy to o mnie nie pomysli. Mowilam mu ostatnio ze nie mam juz prawie pieniedzy a on nic na to. Nie chodzi mi tu o to zeby mi dawal nie wiadomo ile ale mam troche zal ze jak on potrzebowal to kilka razy wyciagnelam do niego reke, nie mowiac juz o tym ze nie oddal tego tylko uznal to jako pomoc. Zwracam sie do wszystkich ktorzy mielo podobna sytuacje jak moja, jak bylo w waszych przypadkach?

Gość smutna malinka
chodzi mi o to ze nie bede miala nawet pieniedzy na bilet zeby sie spotkac, a jak on nie mial na paliwo to mu nieraz dawalam. Mowilam wtedy jak Ty nie masz to ja zatankuje