Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Dlaczego ładne dziewczyny spotykają się z dresiarzami i kibolami?

Polecane posty

wlasnie widze taką 'pare', ona ma inteligentną ladna twarz , normalnie ubrana, bez tapety a on zakazana gęba jak karaluch, rozciągniety porwany dres i ujebane buty w błocie. Dlaczego lecicie na takich?

Gość druga strona ksiezyca
hm.. a dlaczego normalne sensowne dziewczyny spotykaja sie z pustakami w garniturach przypominajacymi emocjonalne wydmuszki?

Gość dsf
ja jestem moim zdaniem dość ładna ale nie w typie "plastika" i mam normalnego faceta, że tak powiem w takim samym stylu co ja.

a dlaczego ładni,przystojni,inetligentni faceci spotykają sie z glupimi,pustymi,brzydkimi i naiwnymi dziewczynami?? teraz ja zadaje takie pytanie? i co autorze na to powiesz?

Gość przystojni nie spotykają się
z brzydkimi, juz nie przesadzaj

moze waszym zdaniem przesadzam...ja czesto widze takich..fajny,ładny,przystojny facet a jego dziewczyna to jakas z burdelu,brzydka,jakaś pusta..az zal mi faceta..

moze waszym zdaniem przesadzam...ja czesto widze takich..fajny,ładny,przystojny facet a jego dziewczyna to jakas z burdelu,brzydka,jakaś pusta..az zal mi faceta..

Gość A ja mam wielu kumpli
dresiarzy, pijaków popalających trawkę. I wiecie co nie palę ziółka, mało piję te laski to widzą, efekt rzucają tego dresiarza i prubóją mnie zdobyć, już 3-em tak dziewczyny odbiłem hahahaha. Ani razu się o to nie starałem czy prosiłem, było zawsze tak że to one się na mnie rzucały (tak rzucały, po prostu wtulały się jak takie kotki)...

Gość kamil1979jgora
niektóre mają syndrom DDA