Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znamtodokladnie

brzydki zapach kalu / przyczyny ?

Polecane posty

Gość znamtodokladnie

jakie badanie nalezy wykonac ? jak zniwelowac ten problemik ? ;D

Gość Pomocna dłoń :)
jak najbardziej, trzeba przeanalizować swoją dietę, poczytać i zastanowić się czy jest właściwa i jak ją wzbogacić, dodatkowo można spróbować stosować przez jakiś czas probiotyk który kolonizuje przewód pokarmowy dobroczynnymi bakteriami, co może poprawić jego funkcjonowanie

Gość Gonda
Pomocna dłoń :),to nie probiotyk chemiczny,tylko kwasne mleko,kiszona kapusta,kiszone ogórki,natura sie kłania,a wogóle to wam juz chyba wszystkim poodbijało,gówno zawsze bedzie gównem i nie ma co liczyc na zapach lawendy czy rózy:)ale ten swiat dziki sie zrobił

Wiem, że lepsza natura, jednak polecam probiotyk w tabletkach bo wiem ze ludziom łatwiej sięganąć po lek w tej formie, a na poczatek lepszy rysz jak nic.

Gość Gonda
Pomocna dłoń :)ludziom łatwiej,wszedzie łatwizna,a pozniej biadolenie,na swoje zdrowie trzeba pracowac przez całe zycie,nic za darmo nie ma

gówno zawsze będzie gównem i fiołkami pachnieć nie będzie, ale można zniwleować nasilenie smrodu z duszoącego i łzawićego do znośnego :)

Gość sdfdsfsdf
Tez mnei to ciekawi. Lubie jak kobieta robi mi kupke na klate i chcialbym zeby jej kupka miala przyjemniejszy zapach.

Gość Gonda
Pomocna dłoń :),no tyle to mozna zrobić,ale sadzac po wypowiedzi autorki,to ma byc pachnace ,jadalne i jeszcze dobrze smakować:)to paranoja jakas

co za kretynka- Pasuje Ci ten nick jak ulał :D Szkoda że ktoś niedoinfomowany udziela się w tego typu tematch.

Gość znamtodokladnie
dzieki za odp ;) miesa akurat nie jem wcale. wiadomoze smierdzi kazemu ale u mnie w rodzinie kazdy wchodzac do wc po mnie klnie ;d

Gość znamtodokladnie
niewystrczy tu odwierzacz i otwarte okno

Gość Gonda
znamtodokladnie,to po co wchodzi do WC???czego tam sie spodziewa??zapachu kadzidełka???:D

Gość vin80
Przyczyną brzydkiego zapachu kału jest to, że to jest kał.

Gość londina
Zrób sobie serię lewatywek, pomaga jak nic. Oczywiście dietkę też delikatnie zmień.

Gość Gonda
To przed kazdym sexem oralnym robi sie lewatywe,bo nie da sie zniesc tego smrodu,ale to sa szczególne bardzo delikatne sprawy:)

Gość meaduSa
mieszkałam kiedyś z chłopakiem przez ponad 2 lata, jedliśmy dokładnie to samo, ja przygotowywałam jedzenie, chłopak nie jadał niczego na mieście itd. i jego kupa śmierdziała strasznie :D a moja nie jak to wytłumaczycie? oboje mieliśmy dość zdrową dietę, bo zawsze interesowałam się tematem zdrowego żywienia

Gość Gonda
meaduSa,to bardzo proste,chłopak miał inna flore bakteryjna niz Ty stad inne były rozkłady produkcji przemiany materii

Chłopak mógł mieć pasożyty, bardzoej zanieczyszczony organizm i na to ma wpływ wiele róznych czynników w naszym organizmie, wszytskoo, ruch jaki wykonujemy, to jak oddychamy, trawienie, przyswajanie itd

po za tym że żywiliście się w tamtej chwili podbnie jeszcze o niczym nie świadczy, bo na to jak zachowuje się nasz organizm ma wpływ całe nasze zycie.

Gość Gonda
Pomocna dłoń :),a to prawda,wpływa ma całe nasze zycie a nie jego krótki wycinek:)

Gość meaduSa
czyli zmiana diety nie u wszystkich się sprawdzi przecież mój chłopak jadł ze mną te wszystkie zdrowe rzeczy, błonnik, kiszonki itd. i w ciągu 2 lat mu to nie pomogło a 2 lata to chyba dość czasu, żeby poprawić florę bakteryjną w przewodzie pokarmowym poza tym - zanim ze mną zamieszkał wcale nie odżywiał się niezdrowo

Gość Gonda
meaduSa,ale jest inny ma inny organizm ,nauczony inaczej sobie radzic z róznymi pokarmami,nie da sie w ciagu 2l zniweczyc całe poprzednie 25l,to wymaga o wiele wiecej czasu i konsekwenscji na róznych poziomach rzycia naszego organizmu,nawet nasze mysli i słowa maja znaczenie

A co jadł oprócz kiszonek ? bo przcież jest wazny całokształt.

bo jeśli masz na mysli że odżywiał się zdrowo bo jadł według Polskiej Kuchni to wybacz ale to zdrowa dieta się nie nazywa. Ludzie tutaj często piszą, "odżywiam się zdrowo, nie jadam fast foofów tylko normlanie polskie jedzenie" I to mnie rozwala, bo to że ktoś nie je fat foodów to go zdrowym nie uczyni.