Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły polak

Życie zwyklego polaka

Polecane posty

Gość Zwykły polak

Celowo z małej litery. Przed chwilą. Pół godziny do wyjścia z pracy. Przychodzi koleżanka z biura obok i mówi do siedzącej obok mnie kierowniczki: - Ooo Basiu, jaki masz ładny sweterek uhh ahhh... Po ile był? - Dziękuję - odpowiedziała kierowniczka - około 300 zł hihihi. Ja zdębiałam. Dobrze, że siedziałam. To dopiero bezczelność tak mówić przy osobach, które ledwo wiążą koniec z końcem i zastanawiają się czy kupić sweter za 50 zł raz na pół roku! To po prostu zwaliło mnie z nóg. I najlepsze jest to, że kierowniczka dość często narzeka na pieniądze, a zarabia 3 razy więcej ode mnie.

Gość tyttytyytyt
rozumiem co czujesz ale nie przejmuj sie, i tak te paniusie kiedys zdechną i kasa nic im nie pomoze. to jedyna sprawiedliwosc na tym swiecie.

Gość Zwykły polak
Marne pocieszenie. Ja im nie zazdroszcze tych pieniedzy ktore lapia garsciami gdzie sie tylko da. Tylko dziwi mnie, ze tak doswiadczone osoby, tak wyksztalcone, nie potrafia sie zachowac odpowiednio.

Gość DSFGETGYN
AUTORKO MAM TO SAMO - szefowa stale mi sygnalizuje ze idzie do dentysty - tylko mnie na dentyste nie stac i mi wtedy wstyd

Gość evelinkaminka
przeciez jej tylko odpowedziala ile kosztowal sweter wiec jak mogla sie zahcowac nieodpowiednio? nie kaPUJE

Gość tyttytyytyt
a co ma wyksztalcenie do bycia prostakiem lub nie?

Gość kasienkaabc....
typowe zachowanie biurwowe :D :(

Gość ghrrrrrrr
a gdzie sprzedają swetry za 50zł?

na bazarku ostatnio widziałem bluzy męskie, całkiem fajne zresztą za 35 złotych - na bazarku oczywiście, a arystokracja tam nie kupuje 🖐️

Gość kasienkaabc....
na allegro są po 50zł sweterki, czasem nawet z przesyłka

Gość EleGant
kiedyś powiedziałem mojej znajomej aby nigdy w życiu nie przyznawała się koleżankom w pracy, że kupuje czyściwo w szmateksie, więc mnie posłuchała i teraz w pracy rzuca kwotami, 200 zł. , 300 zł, i podnosi co chwilę adrenalinę koleżankom a one z zazdrości chcą wyskakiwać przez okna z szóstego piętra na główkę

Gość ghrrrrrrr
na allegro widziałam w sumie takie ceny np japan style ale nigdy nie zamawiałam stamtąd ubrań, z resztą w ogóle nie lubię zamawiać ubrań przez neta bo nie mam pewności czy będę w nich dobrze wyglądać. A co do bazarków to kiedyś jak byłam na garnuszku rodziców to tam chodziłam ale zauważyłam, że ceny są podobne do sieciówek jak h&m i inne... A w takich sieciówkach cena swetra to przynajmniej 100zł, bluzy są tańsze