Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolkowa Pani

Szybkie Pytanie o Fasole/ Jasia

Polecane posty

Gość fasolkowa Pani

Czy po namoczeniu fasolki można ją osuszyć i schować do worka? Po namoczeniu okazało się,że mam jej za dużo.Stanie się jej coś jak ją zostawię w takim stanie? Przechowywać mogę tylko nienamoczonego jaśka? Proszę o szybką radę.Gotuję 2 garnki fasolki po bretońsku i nie wiem co zrobić z nadmiarem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kacaraba
spleśnieje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fasolkowa Pani
Czyli albo wykorzystam wszystko, albo wyrzucę nadmiar. A mogę go zamrozić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego wlisz na stałe
jak ugotujesz to mozna zamrozic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jasiu fasolka
raczej nic nie zrobisz spleśnieje lepiej juz ugotowac wiecej tej fasoli i wtedy zamrozic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fasolkowa Pani
No właśnie gotuję 2 gary po to żeby zamrozić jeden. Z tym,że zostało mi jeszcze tej fasolki....samej namoczonej nie mrozić? Dopiero jak ugotuję to do zamrażalnika? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Chciałam więcej fasolki po bretońsku, ale przeliczyłam się. Musiałabym gotować 2 duże garnki i jeden mały.Ajjjj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×