Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie,tak sie pytam

Kto ogladał dzisiaj "Idealna niania"?-nie rozumiem oburzenia rodzic.do jedn.Pani

Polecane posty

Gość co myslicie,tak sie pytam

Na początku dodam,iz wiem,ze Idealna niania jak wiadomo jest to program ustawiany,kazda z kandydatek ma przydzieloną role jaka ma odgrywac, i to realizuje aktorsko.Ogladalam akurat dzisiaj go, i nie rozumiem oburzenia rozicow do tej Pani wojskowej Jedno jedyne co mi sie w niej nie podobalo to alkohol i papierosy w domu, a takze to ze zmuszlala malą do przysiadow,mimo ze mala nie chciala,,i to potempiam bardzo, tu uwazam ze slusznie rodzice sie obruszyli, ale poza tymi incydentami doprawdy nie rozumiem bulwers rodzicow do tej kobiety za traktownaie ich dzieci (pomijając te dwie sytuacje co wczesniej wymieniam) kazala sprzatac zabawki, i ok,coz w tym zlego? dziecko plakalo to do pokoju wyprosila i ok, coz takiego karygodnego? Zrobili z niej tyrana, i oprocz sytuacji z uzywkami i tymi przysiadami, to doprawdy nie widze czegos skandalicznego w zachowaniu tej wojskowej Do mnie rodzice tak samo podchodzili i zadna przesada to z ich sytrony nie byla.Tma dzieic nie byly bite, nie byly szarpane wiec o co ten allarm? I sie powtorze,alkohol i nakaz do robienia przysiadow to bylo zle, ale inne sytuacje ktore pogladalam to autentycznie juz nie byly takie straszne jak to rodzice odebrali

a wysmiewanie kolderki chlopca? niby smieszne, ale dla takiego dziecka nie zbyt przyjemne, poza tym do kazdego dziecka trzeba podejsc indywidualnie a ona nie dosc ze traktowala je jak duzo starsze, to jeszcze na rowni z wiekiem. wywalenie zabawek tez bylo przesada. tez bym ja wyjebala i to z wiekszym hukiem ;)

I co przezywasz? zanim to zaczeli transmitowac to juz wczesniej trąbilam ze to jest czysta rezyserka ala trudne sprawy :) Tamte programy też przezywasz? Minute tylko teraz na necie wlączylam urywek, i niech sie cieszy babka, ze dzieci byly na tyle zdyscyplinowan i pokorne, ze nie pyskowaly do niej i wykonywaly jje polecenia, bo inne ,czy nawet wiekszość olała by babke cieplym moczem :D Nie ogladam tego programu, ale jak widze w urywkach,czy znajome z pracy opowiadają o tych odcinkach,co mnie to raczej tak smieszy, ze pokazują tu dzieci w pelni grzeczniutkie, spokojniutkie, slodziutkie, a chyba nie bylo odcinka z opieką nad dzieckiem bezstresowo wychowanym ,czyli "robta co chceta" co coraz czesciej niestety takie dzieci sie pokazują, czy w przedszkolu,czy tez w szkole,że nie dosc sam rodzic nad nim w domu nie moze zapanowac, to tez ani wychowawca, ani nianka, ani przedszkolanka,a tu w programie tak gladziutko ,ciuchutko :classic_cool:

Gość bo teraz tak jest ze
nie ogladalem,nie wiem o co chodzi, ale rodzice coraz bardziej niepotrzebnie staja murem za dzieckiem czesto tak jest

Gość za 12 min
co to znaczy ustawiany? nie chcecie chyba powiedziec, ze dzieci sa aktorami? :D

Gość bo jest to teatralne zachowani
Ja ogladalam 3 odcinki. Tak, program jest rezyserowany tak jak Dlaczego Ja, nawet na koncu mowią ze ze jest to program na celu przestrzezenia rodzicow przed roznymi niebiezpiecznymi ,czy tez przykrymi sytuacjami w wydaniu opiekunek pod nieobecnosc rodzicow Dzieci zachowują sie normalnie, ale uczestnicy bioracy udzial w tym programie dostają scenariusze i kazde z nich ma odegrac role zlej niani,czy tez dobrej niani, czy zlodziejki, czy olewatorki,czy tez "pijaczki" co sobie nalewa do kielicha, i taki teatr przed kamerami jest odstawiany

Gość klklklkl
ten program jest straszny, tvn jak zwykle nawet się nie postarał, by wyglądało to naturalnie wóz transmisyjny zaraz koło domu, niania się przedstawia do kamerki, ludzie sztuczni masakra tvn powinni dawno zaorać

Nie oglądam,ale jeśli dla Ciebie fakt spożywania alkoholu i palenia podczas opieki nad dzieckiem to nic wielkiego,to ... Jak dla mnie to powód do "odstrzału" takiej niby niani.

Gość zal zal zal
zal mi tych dzieci.raz widzialam jak taka okolo roczku,moze troche starsza dziewczynka plakala jak ja ta pseudo niania zostawila sama w pokoju.ja swoich dzieci bym nie dala do takiego programu za zadne pieniadze.wiem ze to aktorzy itd, ale taki bobas tego nie wie.dziwie sie ze jeszcze nikt nie przyjrzal sie temu z perspektywy tych najmniejszych dzieci.glupi program i go po prostu juz nie ogladam

beznadziejny jest ten program raz obejzalam i wiecej nie chce na ten chlam patrezc a gra aktorow okropnosc - sztuczni jak nie wiem co.

Gość NIE WYSYLAC NICZEGOO!!!
Monika hm... - TY jestes gubsza i ulomna bardziej niz dzieckoi z przedszkola!!autor 3 razy poidkreslil ze alkohol i palenie jest zle i karygodne, o to rodzice mieli sie wkurzac, a ty ulomie nadal swoje ,ze autor nie widzi nic w tym zlego No kurvaa, i jak tu dzieci mają sie rodzic inteligentne jelsi matki są takie otumanione :o

dzieci szkoda....bo te pseudo nianie i rodzice to dorosli są.ustawiony program to widac.Moze faktycznie ma na celu pokazanie jakies eksremalne sytuacje z nianiami.

Gość hrrrrrrrr
a ja jestem oburzona tym programem......dzieci płaczą ....przeżywają to....jak mogą dopuszczać do takich sytuacji!!!!! ale za kase rodzice zrobią widać wszystko ze swoimi dziećmi!!!! Nienormalni w tym programie są tylko i wyłącznie ci rodzice, którzy pozwalają dzieciom cierpieć w tym programie!@!!

Gość holaaaaaa
ktoś się powinien tym zająć! Program -programem ......a dzieci na tym cierpią , one nie grają roli w tym durnowatym programie! Jak mozna do tego dopuszczać . W głowie się nie mieści! Wstyd dla TVN style i rodZiców!!

Monika hm... Idź się prześpij bo coś słabo dziś u Ciebie z kontaktowaniem :P Przecież autorka podkreśliła kilkakrotnie, że alkohol i fajki przy dziecku to ZŁO, a nie, że to nic takiego ;)

Gość Wiktoriaxd
oglądałam . i ty mówisz ,że jej zachowanie było dobre?!?! widziałaś jak ona traktowała Juliankę ? skoro oglądałaś to chyba tak dla mnie ona była najgorsza nawet Pani Grażyna była lepsza choć ukradła bluzkę ! -,-