Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Telesfora

chetnie powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość wrozka Telesfora

Witam, od dziecka mialam zdolnosci przewidywania przyszlosci. Postanowilam doszkolic sie w dziedzinie wrozb kartami tarota i w zwiazku z tym chcialam sprawdzic w szerszymm gronie swoje umiejetnosci. Zapraszam chetnych do podania swojej daty urodzenia oraz imienia. I prosze o cierpliwosc.

Gość wrozka Telesfora
I najwazniejsze- prosze o pytanie.

Gość poproszę o wróżbę
Alicja 17.03.68

Gość prawnik by się przydał
ania 10.06.85 co dziś załatwię z oszustem w sprawie spłaty długu??

Gość poproszę o wróżbę
pytanie- czy uloży sie moja sytuacja zawodowa ? uczucia ?

Gość woki toki
Basia 1 luty 1987 co z moim życiem?

Gość ppppppppppppp
jak tam moj biznes dalej? 12.04.1984 beatka

Gość wrozka Telesfora
Alicjo- Twoja sytuacja zawodowa jest pod wielkim znakiem zapytania, widze jakies negocjacje, przed Toba trudny wybor. Sytuacje materialna moze rozwiazac mezczyzna, ktory wiele Ci pomoze i ulatwi w zyciu. Miedzy wami wielkie uczucie, polaczy was jakas wielka sila. Takze w milosci na plus, sytuacja zawodowa poki co nienajlepiej, ale w nastepnym roku zmieni sie na lepsze.

Gość poproszę o wróżbę
jestem wdzięczna, życzę milego dnia :)

Gość wrozka Telesfora
Ania Twoja karta to ''smierc'' ale nie fizyczna. W Twoim przypadku oznacza to narodzenie sie na nowo, czyli zycie bez problemow, a co za tym idzie przed Toba zmiany na lepsze. W niedlugim czasie odzyskasz spokoj i pieniadze.

Max ja nie wierze w te bzdety wyssane z paltza u lewej dłoni no po prostu:D

Gość wrozka Telesfora
Agnieszka, niestety tym razem sie udalo. Karty mowia, ze powinnas sie troche wyciszyc, iuspokoic i cierpliwie czekac. W tym roku sie nie uda, ale w pierwszej polowie 2013 roku wielka radosc..

Agnieszka 24.01.1990 kiedy wyjdę za mąż i czy to będzie mój obecny partner ? proszę mi coś powiedzieć na jego temat

Gość to może ja też chętna, proszę
ania, 23 lipca 1983 czy kiedykolwiek poprawi sie moja sytuacja finansowa? czy wyjdę za mąż? za ile lat?

Gość wrozka Telesfora
Basia, musisz nad soba duzo popracowac i nie poddawac sie. Praca i duzy wysilek pozwola Ci cieszyc sie zyciem. Niestety nie bedzie latwo bo przed Toba wiele przeszkod. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i wziac sie w garsc. Karty pokazuja, ze jestes silna kobieta, ale szybko sie poddajesz i jedno potkniecie zatrzymuje Cie przed dalszym dzialaniem. Jestes zakochana, ale bez wzajemnosci. Niestety z tego uczucia nic nie bedzie. Powinnas zaczac rozgladac sie za nowym osobnikiem plci meskiej.

Gość aniaminia
Ania 11.08.1983. Kiedy w koncu znajde prace? :(

Gość wrozka Telesfora
Beatka, niestety Twoj biznes to bardzo zly pomysl, Twoja karta to ''wieza'' a to nic dobrego nie wrozy. Widze bankructwo, upadek, wielki kryzys, wielkie klopoty dla Ciebie i dla ludzi, ktorzy Ci w tym pomagaja.

Gość wrozka Telesfora
Blondyna- kto Cie dyma jak mnie ni ma? (taki zarcik) nie podalas imienia kochaniutka, wiec nie wiadomo jakiej jestes plci. Karta w tym wypadku moze przewidziec falszywie, gdyz nie wiadomo komu wroze. Jestes silna kobieta, ktora wie czego chce w zyciu. Tak naprawde nie potrzebujesz porady, sama wiesz co i jak robic, zeby cos osiagnac. W milosci jestes kobieta dominujaca, to Ty decydujesz co, jak i kiedy. Masz powodzenie, ale jestes bardzo wybredna, szybko sie zakochujesz, ale tez szybko odkochujesz.

30.03.1992 Ula Jak będą wyglądały relacje z moim partnerem, czy będzie przy mnie i mi pomoze w trudnej sytuacji życiowej?

Gość wrozka Telesfora
Agnieszka, musze Cie rozczarowac. Widze slub w przyszlym roku, ale bedzie to slub kaplanski Twojego partnera... Zostanie ksiedzem... Dla niego najwazniejszy jest Bog, wiara, oddanie kosciolowi. A najgorsze- zostawi Cie z dzieckiem, aczkolwiek bedzie wam pomagal finansowo.

Gość wrozka Telesfora
Ania , Twoja karta to ''slonce'' wyjdziesz za maz latem, ale dopiero jak dojdziesz do wieku emerytalnego, co rowniez oznacza wielkie dohcody, bo bedziesz miala dwie emerytury. Twoj maz bedzie impotentem.

Gość wrozka Telesfora
Ania, twoja karta to wieza, plonaca wieza, a to oznacza, ze bedziesz pracowala w ochotniczej strazy pozarnej, za darmo, charytatywnie. Widze wielkie bankructo, duzo pozarow, upadek moralnosci.. Przez mysl przejdzie Ci sprzedawanie swojego ciala, ale ostatecznie wybierzesz biede.