Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mordka123

Chce przebić ucho mojemu 2msc synkow

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeeeeeeeebleeeee
dziurka po0 kol;czyku szybko zarasta ,nawet slad może nie zostać a małym dzieciom uszko goi sie szybko moja córka miała 6 miesięcy i nawet kropleka krwi jej nie poleciala przy przekłuwaniu ani też żadnego ropienia,nic do tej mamay co rzekomo po przekłuciu ucha zapalenie przeszło na ucho środkowe i dziecko niedosłyszy to odpowiem jako osoba z dużą wiedzą medyczną-jest to po prostu niemozliwe a fakt,że może twoje dziecko miało ostre zapalenie ucha srodkowego to ew niefortunny splot przypadków jeśli autorka chce przekłuc uszko dziecku to ma takie prawo ,ja np nie widzę w tym nic zdrożnego czy nieprawidłowego fakt posiadania licznych piercingów czy tatuazy nie przeświadcza o tym czy jest się dobrym czy złym rodzicem,osobiście znam wiele zakolczykowanych mam i to w wielu miejscach i sa naprawdę wzorowymi matkami pozdrawiam autorke

Gość wewrrtt65
dziurka po kolczyku nigdy nie zarasta, chyba że wyciągniesz kolczyk zanim ucho się wygoi. powiedz te mądrości osobom, które kilkadziesiąt czy kilkanaście lat nie noszą już kolczyków i nadal mają ślad. i owszem- zakolczykowana od góry do dołu matka może być równie dobra matką jak każda inna, ale nie można tego powiedzieć o matce, która przekuwa uszy niemowlęciu, bo ma kaprys, żeby tak przystroic dziecko z własnej pustoty

Wary sromowe sobie przebij-ze tez takie osoby maja dzieci... Nie chodzi tu o to,czy to chlopiec czy dziewczynka bo o obu matkach mam takie samo zdanie. PO CO PYTAM? Dla mody,dla wyroznienia to kup mu fajny ciuch,naucz go czegos fajnego jak dorosnie...