Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gdybam sobie

Faceci- co sprawia, że przestajecie kochać swoją dziewczynę?

Polecane posty

Gość jakubczyk28
zdecydowanie trudny charakter.

ale nie chodzi o to, ze macie wybrac sposrod tych dwoch rzeczy. Czy np to, ze ona ciagle was o cos podejrzewa bo nie ufa, czepia sie ze dlugo sie nie odzywacie moze sprawic ze przestajecie kochac?

Gość jakubczyk28
jak mi nie ufa to poco mi taki związek.Jak sie czepia bez powodu to tez mówie nara.Jak sie czepia ze nie napisalem smsa a juz godzina minela to uciakam w podskokach.

Niektórzy mają w sobie zbyt wiele miłości i nie mogą się oprzeć by się nią nie podzielić jeszcze z innymi :classic_cool:

No a jak ci nie ufa, to jesli ja kochasz to nie probujesz jakos tego naprawic zeby ci zaufala od nowa? (jesli stracila zaufanie z twojej winy)

Gość prawictwo pospolite121
jak wypluwa , to miłośc gaśnie

Gość pluto20
idiotyzm logiki kobiety, najlepiej jakby ich w ogole nie bylo , bo nam psyche niszczycie kazdemu pokolei. mam wyjebane na was

Gość vin80
Zrobiła się zbyt pewna siebie, przestała o siebie dbać, wydawało się jej, że "się jej należy", przestała się starać.

powody mogą być różne. generalnie należy odróżnić zakochanie od kochania. zakochanie to tylko narkotyczny stan wywołany amfetaminopodobną substancją o nazwie PEA. czasami zakochujemy się (mężczyźni jak i kobiety) w kimś i zaczynamy nosić różowe okulary, jest miło, cudownie, jednak to tylko haj, bez żadnych fundamentów i gdy działanie PEA mija (a mija z przyczyn biochemicznych - po prostu nasycają się receptory) okazuje się że nie ma nic więcej. Dlatego śmieszą mnie te rozkochane mazepy które po roku-półtora biorą śluby i inne wazne decyzje nie zdając sobie sprawy z przyczyn takiego stanu rzeczy. Natomiast bywa że i poważniejsze uczucie się wypala - ale na to tez trzeba pracowac. Czasami okazuje się że ludzie do siebie nie pasują, że zbytnio irytują się wzajemnie. Czasami zmienia się ich wygląd, albo okazują się nudni. Przyczyn jest wiele.

Gość Janusz1976
po czasie kobieta pokazuje swoje prawdziwe oblicze,juz po 6 miesiącach to widać,bo tyle max wytrzymuje,potem dochodzi myslenie co bylo przyczyną ze jej byly ją zostawil i wychodzi z szydlo z worka:D