Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

wstałam o 12.30 i oczywiście nic mi się nie chce

Polecane posty

jestem takaaaa gnuśna i zniechęcona i na dodatek mróz w chacie...boję się zdjąć podomkę, żeby się ubrać, bo zmarznę...;-( na śniadanie zjem czekoladę i cappucino. co u was?

Zajebisty, po koncercie poszłam pić z gitarzystą :D Przydałoby się pospać trochę w sumie ... Zjadłaś już tą czekoladę?

pół, haha, a w zasadzie całą, po z jednej trochę i z drugiej trochę. dwie milk- łaciata i z marcepanem. chyb akupię sobie jeszcze taką z karmelem i orzechem laskowym;-)

Gość torze
Każdy leń ma powód, żeby się byczyć, zamiast pracować

Pyyycha :) Ja uwielbiam mleczną. Ale w domu mam tylko gorzką :( Czasem trzeba się pobyczyć ;)

Gość ghrrrrrr
również wstałam o 12.30 i nic mi się nie chce... Dalej leżę w łóżku, tylko, że z laptopem

Gość NIE WYOBRAŻAM SOBIE
Do tej pory gnić w koju?! Wstałam o 7,30 bo to sobota dlatego pozwoliłam sobie na dłuższe leżenie,ale nie do 12,30 .Mnie by kłuło w dupe że nic nie robie w domu.Fajnie mają niektore baby! Zupeł olewka i beztroska, potem dziwią się że są samotne, albo rozwodki:D Ten wpis pokazałam mojemu mężowi żeby przeczytał jakie są nygusy niektore babsztyle!

Gość bonifacylda
ja wstałam po 10 ale też mi się nic nie chce :P

No ja wolę się na lajcie poopierdalać czasem niż mieć parcie żeby czasu nie marnować i sprzątać np.

jezu, a ty taka porządna zona??? ze ścierą od rana popieprzasz??? jezu....ja nie jestem żoną żadną, studiuję. cieszę się wolnym stanem, nawet do 1 pośpię i nikt nie robi mi wyrzutów. uwielbiam spać. jak będę miała męża, to inaczej bedzie, ale teraz jest luzz. a ty jakbyś pospala, to mąż pasem przez plecy by ci przylał??

Gość ghrrrrrr
"Fajnie mają niektore baby! Zupeł olewka i beztroska, potem dziwią się że są samotne, albo rozwodki Ten wpis pokazałam mojemu mężowi żeby przeczytał jakie są nygusy niektore babsztyle!" Bo Ty pewnie jesteś od tego żeby latać ze ścierą i służysz za podnóżek dla swojego pana, więc pewnie go bardzo zadziwia fakt, że może być inaczej :classic_cool: W moim związku ja jestem od leżenia i pachnienia i mojemu facetowi nie przyszło by nawet do głowy, żeby mnie gonić do roboty :classic_cool:

a ja jak muszę to robię, o jezu....ale mam sobotę, nie mam męża i co mi zrobicie? jak będzie trzeba będę wstawać, jak nie będzie trzeba, to nie