Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtdy

Jak to jest że nastolatkowie narzekają na nudę ?

Polecane posty

Gość rtdy

Kurwa, w moich czasach nie było komputera nie było telefonów i internetu a nigdy się nie nudziłem. Całe dnie spędzało się na podwórku, boisku, nad jeziorem, organizowało jakieś gry zajebiste i człowiekowi jeszcze tego wolnego czasu brakowało a dzisiaj ? Macie internet !, komputery, laptopy, iPhony, faceboki, nasza klasa, kafeteria, Youtube !, pełno galerii handlowych, dostępne wszystko od ręki a co chwilę słyszę jak młodzież gada " Aleee nudy, co robimy" " jezu ale drętwo ale nudy" Jakim cudem ???

Gość HuemeHue
cywilizacja sie zmienia ;/ ciezko jest ruszyc tylek i isc spotkac sie na podworku skoro zaoknem zimno a w domciu komputer jakas gra ewentualnie film po co sie wysilac? na co? ciezkie czasy nastaly, ale sa jeszcze jakies wyjatki. a z drugiesj str opopatrzmy na doroslych i sasiadow kiedys zylo sie w kupie i razem a teraz kazdy sobie osobno niestety...

Gość Długonoga Julia
Jestem pewna że za 'waszych czasów " też były osoby narzekające na nude, dzis jest podobnie. Każdego czasem dopada znudzenie

Gość kiedyś był inaczej
teraz młodzież jest gorzej niebezpieczna niż niejeden przestępca wulgarna,zboczona i niedouczona 99 procent takich jest a ten 1 procent normalnych nie maja szans na normalne życie bo ta banda potrafi nawet zabić za to że ktoś jest spokojny i nie potrafi się odezwać i obronić się

Gość Długonoga Julia
Zupełnie sie z tym nie zgadzam.

Gość HuemeHue
pozmienialo sie dla jednych na dobre dla innych na zle;/ ludzie sa tacy zabiegani.. ciezko ciezko

Gość Długonoga Julia
Ja tam nie wiem jak było kiedyś i jak wygladało zycie bez komputera fb i nk.. czasem tak bardzo mnie to wkurza że chciałabym aby fb nie istniał :D tak naprawde cięzko jest niektóre osoby wyciagnać do reala i wyjść na piwo czy impreze

Gość jak to jest ze starsze pokolen
ie zawsze narzeka na nastolatków ? 😴