Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troskliwa 90

czy bylybyscie z takim chlopakiem?

Polecane posty

Gość troskliwa 90

- sam otrzymuje prezenty ale od siebie nigdy nic nie kupi - zaluje na mnie 2 zl , nigdy nie zaplaci za moje piwo czy za kawe - zdarza sie ze gdy ja za nas place to zgarnia moja reszte - gdy mowi mi cos co mnie boli tlumaczy to faktem ze on juz taki jest ironiczny - rozmowy z nim malo co daja, bo on i tak wie lepiej - gdy do mnie przyjezdza to np poczestuje go herbata ciastkami a on po tym wszystkim dopomina si jeszcze i pyta czy mam alkohol (serio hehe) - dotyka mnie aby sprawidzic czy sie Tam ogolilam - i wiele innych tego typu zachowan uwazam ze wymienione cechy nie swiadcza dobrze o chlopaku,czy mam racje? bo juz sie gubie czasem we wlasnych uczuciach...

Gość Rotmistrz
ja pierdole... facepalm...

Gość ONA- ona wkurzona
hehe bawisz się w karitas, czy bezdomnego przygarnęłaś ?;p

Gość troskliwa 90
chyba bardzo zaslepiona bylam,bo dopiero TERAZ do mnie to wszystko dociera...

Gość erba mala
zadajesz się ze straszliwym dupkiem.

Gość Rotmistrz
Dziewczyny, skąd wy takich facetów bierzecie? Powiedzą ładne słówko? Naściemniają, że jesteście jedyne i niepowtarzalne? Przecież to jest jakaś farsa. Na świecie jest tyle spoko facetów, którzy ukochanej kobiecie sprowadziliby gwiazdkę z nieba, a i tak tyle dziewczyn wybiera takie barachło... po prostu ręce opadają.

Gość dcdsfcds
ja bym z takim nie byla, ile on ma lat?

Gość Cwaniakom śmierć!!
na pewno nie jestes dla niego kobieta na stałe;]...facet, który szanuje kobiete to albo płaca na zmiane albo pol na pol lub tez wykazuje gest i zapłaci za kobiete by pokazac ze ja szanuje, ze adoruje(ale nie sponsoruje zawsze i wszedzie)..mówie z doswiadczenia..ja na szczescie nie trafiłam na takich zeby jeszcze mnie do tego obmacywali, mam jedynego i najcudowniejszego faceta na swiecie:0 prawdziwego dzentelmena. Nie chce nic mowic nad wyrost bo Go nie znam ale po tym co piszesz to moze tez rozgaduje kumplom jak Cie w nocy bierze...lepiej wez go pod lupe i poszukaj faceta dla siebie a nie CWANIAKA

Gość gurol ;)
''- zdarza sie ze gdy ja za nas place to zgarnia moja reszte '' uoooo matko swieto

Raczej nie. Bardzo interesowny. Myślę, że nie zależy mu na Tobie a jesteście razem bo mu wygodniej.

Gość domciaaa93
Na pewno bym nie była z kimś takim...

ja bym nie mogła byz takim facetem..z tego co wnioskuje to on cie wykorzystuje,przygotowujesz mu obiadki i zabiera ze soba-to jest mu wygodnie,egoista,jest zazdrosny,w ogole materialsta i w ogole ktos taki ktory wie wszystko "najlepiej"..ja nie moglabym byc z kims takim bo taki zwiazek z takim facetem nie ma sensy to jeszcze chory..dziekuję i milego wieczoru :)

Gość troskliwa 90
po prostu bardzo chcialam miec faceta, kogos kto o mnie mysli,martwi sie o mnie...tak strasznie chcialam czulosci, ale w tym zwiazku jej nie znajde, ma 26 lat, zgadza sie, jest nastawiony na jak najwiecej brac a jak najmniej dac, taki typ...skapy i egoista teraz to widze.. bylo mnostwo pieknych momentow,ktore mam w pamieci,ale wsrod nich bylo sporo tych ktore opisalam..juz dalej tak nie dam rady ..klapki spadly z oczu , jak sie czegos bardzo pragnie-bliskosci czulosci milosci to tych wyzej opisach spraw mozna nie zauwazac serio...

Gość troskliwa 90
dawalam mu ciasta, salatki,kupowalam prezenty..masakra , tak mnie wychowano i taka jestem,gdy kogos lubie to lubie sie tez o niego troszczyc, wszystko dla niego, ale on nie umial tego docenic, potrafil do mnie mowic "docen to kogo masz"

Gość to nie facet tylko nieudana
kopia mężczyzny, ale bez mózgu

Gość ty jesteś ofiarą a on
potrafi tobą dziewczynko manipulować, bo widzi jak na to jesteś podatna. Jak się nie zmienisz, to zawsze będziesz trafiać na kata.

Gość Only One Kiss
Jakas masakra:) Ja nie jestem brzydki, powodzi mi sie w zyciu materialnym, za kazdym razem place za dziewczyne, w zyciu nie przyszedlbym do jej domu z pustymi rekoma i nie moge nikogo znalesc. A taki oszolom jak Twoj chlopak jest w zwiazku. Zycie jest nie fair!

Gość Rotmistrz
Only One Kiss - najwidoczniej nie ściemniasz wystarczająco przekonująco :P. Za mało komplementów i miłych słówek.

Oczywiście że bym z kimś takim nie byłą. To egoista przede wszystkim. Nie powinnaś nawet się zastanawiać czy z nim nadal być tylko zerwać co prędzej.

Gość Only One Kiss
Rotmistrz Only One Kiss - najwidoczniej nie ściemniasz wystarczająco przekonująco . Za mało komplementów i miłych słówek. Nie sciemniam to prawda. W sumie to jestem bardzo skromny i cichy i to jest chyba problem?

Gość Rotmistrz
Only One Kiss - moim zdaniem tak. Z tego co mi wiadomo kobitki uwielbiają te wszystkie ściemy, że są wspaniałe, niezastąpione, najpiękniejsze, najwspanialsze itp. Wbrew temu co powszechnie mówią, uwielbiają takie kłamstwa.

Gość iviki ivi
rany ale się zadajesz ze strasznym dupkiem. Kopnij go w d... czym prędzej. Dodatkowo to straszny sęp z niego i wykorzystywacz. Od siebie dodam że nie ma nic gorszego niż facet sknerus. Ja mam takiego kolegę, co prawda to nie mój facet ale że mam z nim styczność codziennie to już mam go tak dość że czasem mam ochotę go walnąć z liścia. Jak go obserwuję na codzień to mi się rzygać chce. Jeszcze to jego przekonanie że tak powinno być. Od kogoś to sępi ile się da, upomni się o złotówkę. Ale sam to by od kogoś ostatni grosz wyciągnął. Wprasza się do chaty do ludzi w porach obiadowych, liczy ile kto ma mu za podwiezienie zapłacić, zaprosi dziewczynę na kawę czy piwo i każe jej samej płacić bo przecież "nie są w stałym związku" . MASAKRA!

Gość ejatamejtam
ty, a jak ma na imie? bo mi sie z kims kojarzy :)

Gość pRAWICZEK_posoplitus25
pewnie jesteś brzydka, a on przystojniak zgadłem ?

Gość iviki ivi
ten koleś? ma na imię Piotrek.

Gość troskliwa 90
znajomi mowia ze jest odwrotnie ;) jestem ladna zadbana szczupla dziewczyna tylko troche cicha niesmiala ale szalona - tak o mnie mowia , wiec nie w tym rzecz

Gość troskliwa 90
"moj" nie ma na imie Piotrek

Gość ejatamejtam
troskliwej sie pytam... chyba ze sama sobie na temat odpisujesz :)

Gość ejatamejtam
troskliwa prosze napisz jak ma na imie