Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyiut7it7i

Geslerowa ? Co o niej myślicie ?

Polecane posty

Gość tyiut7it7i

Tak sobie czytam w necie wywiady z tą Panią oraz oglądam Kuchenne Rewolucja i Masterszef. Odnoszę wrażenie że ona jest arogancka i zarozumiała do tego stanowczo brakuje jej kultury wobec innych ludzi. Wnerwia mnie jak widzę co ona czasem wyprawia i jak się zachowuje a najbardziej boli mnie to że ludzie to kupują, myślą sobie że ona jest fajna cudowna i w ogóle. To tak jak by efekt placebo, ktoś narzeka że mu coś nie wychodzi a wtedy przyjeżdżam ja, zabieram go na piwko, dancing po czym ten ktoś odżywa nagle i wychwala mnie a ludzie to kupują.

Gość stara duupa
:D

a jeszcze nie tak dawno bawiła się jajkami towarzysza Fidela .....celebrytka:classic_cool:

Myślę, że ciężko kogoś oceniać po zmontowanych i pociętych materiałach TV. I że ludzie ludzie trochę są zbyt krytyczni wobec niej, i oczekują, że cudownie naprawi wszystkie problemy ich knajpy samym pojawieniem się. Poza tym to chyba aż tak bardzo nie krzyczy, chociaż nie mnie to oceniać bo jestem straszną choleryczką i przy mnie Magda G. to po prostu wcielenie spokoju i pokory :P

ponadto powinna pokazać aktualne badania sanepidu zanim znowu zacznie trzepać kudłami do gulaszu

Gość stara duupa
jej to kurwa nic nie smakuje w tych knajpach jak ja bym tak wybrzydzał to bym non stop głodny chodził

to nie ona wołała tam do kogoś w jednym ze swych tv-szoł , żeby przyniósł wiadro wody bo się pomidorowa kończy?

Gość jhajdh
W ostatnim odcinku "Kuchennych rewolucji" na kolację ugotowała bitki z dzika, którego mięso ROZMRAŻAŁA. A jak wiadomo za każdym razem narzeka, że coś jest mrożone. Potem do zalewajki dodała kwas z butelki. To czysta hipokryzja gdyż za każdym razem mówi, że produkty powinny być naturalne. Ciężko nastawić kwas? Ale ogólnie uważam, że jest mądrą kobietą, ma fajne podejście do prowadzenia biznesu, zna się a tym, co robi, jest kobietą sukcesu.

A słyszeliście jak mówiła, że ryba musi poleżeć niewypatroszona w szlamie przez noc, bo wtedy będzie lepsza? Przecież wiadomo, że jeśli się ryby nie wypatroszy, to przez noc się zepsuje...

Gość ghrt6
Ona jest popierdolona, szczeka na tej swojej jadaczce a kiedy ludzie robią już tak jak ona sobie zapragnie to dalej chodzi naburmuszona i ma wszystko w nosie. Ona już za samo wejście lubi zbierać laury.

Gość kocie oczy44
stara dupa robiąca karierę w kraju gdzie dobry gust w jedzeniu i smaku odszedł w latach 90tych kawał babo -chłopa gdzie kariery jako artystka nie zrobiła i dzięki nazwisku swojego męża weszła w świat kuchni gdzie zna się na tym jak świnia na sprzęcie dvd :D to zwykła chujowizna pracująca dla firmy Prymat ,która w świeci prawdziwej kuchni nie ma prawa bytu

Gość jenk
Dziczyzna Nie była zamrożona tylko zapakowana hermetycznie i leżała w lodówce chłodni (taka nie zamraża)

Gość kocie oczy44
każdy kucharz mistrz przygotowuje zioła na świeżo a ta stara rua wszystko z Prymata sypie:D:D a gdybyście wiedzieli jak się robi te przyprawy do torebek to byście nic prócz soli pieprzu w całości nie kupowali:) skandalem jest ,że kucharz o nazwisku Gesler promuje taki chłam ,ja na miejscu jej męża wytoczyłabym sprawę sądową o miliony