Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bart simpson

Witam was w ten pochmurny mglisty poranek :)

Polecane posty

witaj :) ano zimno i pusto ale to moja ulubiona pora roku nie lubie lata jaki masz plan na dzisiejszy dzien :) ?

zaraz zjem sniadanie , o 10.45 bedzie Ania z zielonego wzgorza na polsacie :D potem znow posiedze na kafe obiad komputer caly dzien w domu, nie chce mi sie wychodzic, chcialem isc kupic sobie nowe spodnie ale chyba zamowie przez neta

Gość ja pertollee
ble ble ty bys lepiej roboty se poszukal :O a nie tylko internet w łodzi przeciez masz duzo pracy, sama widzialam ogloszenie , dowozą z lodzi pracownik pod miasto do jakiejs firmy magazyn pakowanie sprzetu do wysylki dla euro rtv czy cos

Ty byś chciała, żeby Ble Ble się wykończył w jakiejś fabryce niewolniczej?! Szok.

Gość ja pertollee
jestem kasjerką w markecie

hej looooser :) 🖐️ ja 2 lata pracowalem ale byla redukcja potem chwile w castoramie potem w sklepie

Gość wstałam po ósmej
mam zamiar isć na basen na oknach Dziadek Mróz narysował kwiaty ostatio taki mroźne kwiaty widziałam chyba w dzieciństwie niesamowita sprawa, taka magiczna

No to widac ambitna jestes nie ma co :D Praca na produkcji to straszna lipa, pracowałem w hurtowni farmaceutycznej przy pakowaniu leków dla aptek i szpitali , przez pierwsze kilka dni jest ok, potem czujesz sie jak robot. Ciemno na hali, oczy bolą od swietlowek, nie wiesz czy jest juz ciemno czy nie, dwie przerwy po 15minut, do kibla mozna wyjsc jedynie na chwile bo byly przypadki ze ludzie po prostu zamykali sie w sraczu i siedzieli godzine dwie zeby czas szybciej minąl. Jedynie na nocnej zmianie mozna bylo nic nie robic tylko polozyc sie w kartonach i spać a frajerzy robili wszystko za ciebie.

Szykuje się teraz i niedługo idę do kościoła. Po południu są dwa ciekawe mecze w tv - Lech - Legia i Wisła - Śląsk.

Gość GOGUS 31
A dla mnie ten poranek jest szary jak papier toaletowy.A pozatym nudni i ogolnie do d.... Trochę też jak papier t. POZDRAWIAM