Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaalallalalalllllll

do kobiet powyżej 25lat które nie mają faceta

Polecane posty

czy jest wam przykro,że jestescie samotne?? jak się z tym czujecie?? nie boicie się,że będziecie same już zawsze???

Gość dghiuyer
Nie dobijaj ich. I tak są samotne, znerwicowane, rozdrażnione. Poza tym swędzi je. Tu i ówdzie... A tu takie dołujące pytania!

Gość elzbietka0101
w tym wieku można być samą chwilowo, przez 2-3 m-ce, później to c-pa swędzi i w ogóle, ileż można się masturbować

Gość sama27;;;;
ja mam 27 lat, ponad 7 miesięcy temu rozstałam się z facetem...poszedł do młodszej laski o 10 lat ode mnie, nie wiem czy jeszcze zwiążę sie z jakimś mężczyzną...najgorsze, że chciałam o nas walczyc a on nie...jak tu zaufac kolejnemu facetowi???macie jakieś rady?

sama mam ten problem,że jestem samotna i smutno mi z tego powodu

Gość sama27;;;;
lalala-a ile masz lat?miałaś już faceta?

tak miałam ale nie szanował mnie,mam 25lat

Gość sama27;;;;
ja myślę, że do 30tki nie ma co rozpaczac...mamy jeszcze czas

Gość szatyneczka_od_urodzenia
sama27 Po prostu trafiłaś na skur... ale nie poddawaj się CO CIE NIE ZABIJE TO CIE WZMOCNI ! Mnie też kilka lat temu rzucił facet ale znalazłam jeszcze przystojniejszego i w dodatku lepszego w łóżku :)

Gość sama27;;;;
szatyneczka->no to też wesoło nie miałaś, ale masz racje co nas nie zabije to nas wzmocni, ale to tak czasem cholernie boli, że masakra, a na koniec stwierdził, że woli tamtą 17tkę, bo mu przynajmniej zrobi loda a nie poprzestanie na zwykłych pieszczotach tak jak ja...

Gość Fme
"znalazłam jeszcze przystojniejszego i w dodatku lepszego w łóżku" no, to najwazniejsze :o

No i lepiej zarabiającego mimo że tamten dupek skończył studia i nie mógł znaleźć roboty patafian jeden :)

Gość sama27;;;;
ten co mnie zostawił też nie miał pracy tylko łapał jakieś dorywcze fuchy a tak to miał jeszcze gospodarkę...więc też perspektywa nie bardzo

Wiadomo uroda,charakter ważna sprawa ale nie wyobrażam sobie mieć faceta bez kasy i żebym to ja go utrzymywała.

Gość sama27;;;;
no dokładnie charakter najważniejszy, ale poczucie stabilizacji facet też powinien zapewnic kobiecie...a mój eks żeby nie byc stratny na mnie to odebrał mi wszystko co dał i dał nowej lasce;P ja bym w życiu nie założyła rzeczy po byłej lasce mego faceta

"twierdził, że woli tamtą 17tkę, bo mu przynajmniej zrobi loda a nie poprzestanie na zwykłych pieszczotach tak jak ja..." ­ no nie dziwię mu się. ­ skoro ty w wieku 27 lat poprzestajesz na "pieszczotach", to cóż...

Gość sama27;;;;
żab-X->on nie był jeszcze moim mężem, nawet narzeczonym żebym się na "coś więcej" zdecydowała a skoro tylko "TO" mu w głowie to niech leci do tamtej, niech sobie używa ile wlezie...ja lalką do zabawy "w loda" nie zamierzam byc, zresztą ta forma rozrywki jest jak dla mnie obrzydliwa...