Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytaczforumowy25latT

Mam 50 kg nadwagi, ważę 122 kg, a powinienem 72, jak schudnąć? Dieta i ćwiczenia

Polecane posty

Gość Czytaczforumowy25latT

Mam mało pieniędzy, na jedzenie mogę wydać najwyżej 10 zł dziennie, na sprzęt do ćwiczeń mnie nie stać. Jakie ćwiczenia? (tylko bieganie? Nie lubię biegać, bo to obciąża stawy) i jaka dieta? Proszę o dokładny jadłospis, nie żadne teksty w stylu "warzywka i chudy twaróg". Muszę wiedzieć ile czego.

Gość śmigła
poszukaj w interneci gdzie zakładają balony do żołądka. u nas w szpitalu to jest darmowe. znajoma w ciągu 2 miesięcy schudła już 18 kg. balon będzie przez pół roku, więć schudnie jeszcze. potem go wyciągają.

Gość tak w ogóle
jak Ty przytyłaś, skoro masz tylko 10zł dziennie na jedzenie? :S

Gość gość
ja polecam dietę kopenhaską. co prawda jest ciężka i możesz czuć się po niej słaba ale na prawdę działa. ja w 13 dni schudłam 8kg,tam pisało,że chudnie się 10kg w 13 dni ale moim zdaniem 8kg to też dużo. Jak skończysz dietę kopenhaską przejdż albo na dietę dukana albo jedz wszystko o połowe mniej niż zwykle. dzięki temu nie będziesz miała efektu jojo. oczywiście wyklucz ze swojej diety słodycze fast-food najlepiej białe pieczywo. zacznij ćwiczyć z chodakowską na prawde bardzo dobre ćwiczenia. słodycza możesz zjeść raz w miesiącu bo organizm potrzebuje cukrów po dietach postaraj się przejść na 1300 kcal dziennie zapisuj to co jesz . Myśle,że dzięki temu schudniesz . wszystjie diety znajdziesz w internecie . Powodzenia ! :)