Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dzisiaj spotkam mój ideał chłopaka :) jaki mieć wtedy fryz?

Polecane posty

On jest taki piękny,a ja? mam dzisiaj gęste włosy, zastanawiam sie czy zostawić je zmierzwione w nieładzie, natapirować i wylakierować czy może wyprostować ?

Gość %^$^%#%#
wyjdź na dwór i pozostaw sprawę naturze, np wiatr lub deszcz, sukces gwarantowany 🖐️

moglaś mieć wszystko z wymienionych. mogłaś poprostu zdac się na spontan i dziś rano nie czesać. a tak to już pewnie po zawodach, on zobaczy że masz sztuczną specjalnie na tą okazję fryzurę i pomysli że nie ma w tobie spontaniczności i odwróci sie na pięcie jak niepyszny, cokolwiek to znaczy

Gość Ciocia wszystkowiedząca
I tak ci z nim nie wyjdzie,tak jak z pozostalymi facetami, wiec mozesz sobie odpuscic

xxx tez dobry plan, ale jak on wyjdzie na ten deszcz, śnieg , wiatr i pozostawi sprawe naturze to sie może źle skończyć i przy pierwszym romantycznym pocałunku kichnie mu prosto w twarz częstując przy okazji przeziębieniowym smarkiem...i samym przeziębieniem również.

ciocia wsyzstkowiedzaca :D :D:D :O 🖐️ nawet jak nie wyjdzie, to nie chce wygladac jak kocmołuch :( zastanawiam sie czy założyć koturny? on jest wyższy ode mnie, ale dopiero w koturnach sie okaże czy nadal jest wyzszy:O tym razem - a Ty jak robisz fryz? :D tzn nie pytam o ten teraz tylko jak miales dlugie wlosy...robiles czasem np. warkoczyki?:D

ale super ;) lubisz jak sie dziewczyna bawi Twoimi włosami? a nie chciałes dredow? kurvvva jak mnie wkurza ta reklama rmf maxxxxxx 😠

Gość podniebny skok w dal
"mam dzisiaj gęste włosy" :D :D :D normalnie masz rzadkie? :D

tak, normalnie mam rzadkie (tak wygladaja) i oklapłe, ale dziś użyłam szamponu z formułą termo coś tam i po raz pierwszy od pół roku użyłam suszarki :) włosy nareszcie są uniesione i lekkie :D :)