Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczes jejejejjeeee

Dlaczego nie wierzycie w Boga skoro On istnieje ??

Polecane posty

Gość wyczes jejejejjeeee

Jak w temacie. Bog istnieje i zycie po smierci takze. Dziwie sie ze macie tak zamkniete umysly i serca ze tego nie pojmujecie.

Tu nie chodzi o wiarę :) nie wierzę, ale nawet gdybym wierzyła nie wyobrażam sobie wielbienia boga, który nic w życiu nie potrafi zrobić dobrze :o ma jedną firmę - ziemię i nie potrafi nią zarządzać :o masakra, jeszcze oczekuje uwielbienia za to że doprowadził do wojen, bawi sie chorobami i ustawia ludzi jak klocki lego tu i tam, jak mu sie uchce to pierdolnie i sie wszystko rozleci :o wielkie dzięki za takiego boga

Gość wyczes jejejejjeeee
Wiedziale ze takie durne komentarze beda. Spodziewalem sie tego .Ale co sie dziwic. Jak mozna wierzyc w Boga skoro nie ma sie o nim najmniejszego pojecia. I jak zwykle w kazdym temacie wszystkie winy sa zrzucane na Boga. Bog jest beee a ludzie sa wspaniali. Brak slow.

Gość fru fru fru
bog to nie pan z siwa broda siedzacy na chmurce. bog to wszechswiat, wszechswiat to bog. wiec nie ma co wierzyc czy nie, on jest po prostu wszystkim.

Gość wyczes jejejejjeeee
"nie wyobrażam sobie wielbienia boga, który nic w życiu nie potrafi zrobić dobrze" A CO BOG ZROBIL ZLE ?? 11 "ma jedną firmę - ziemię i nie potrafi nią zarządzać masakra" BOG STWORZYL TE FIRME DLA NAS. ON JEST WLASCICIELEM ALE TO LUDZIE NIA ZARZADZAJA. 11 "jeszcze oczekuje uwielbienia za to że doprowadził do wojen, bawi sie chorobami i ustawia ludzi jak klocki lego tu i tam" TOTALNY BEZSENS. LUDZIE DOPROWADZAJA DO WOJEN I CHOROB. BOG DAL NAM WOLNA WOLE I PRZEZ TO NIE KONTROLUJE NAS W ZADEN SPOSOB. 11 NIE WIESZ CO PISZESZ CZLOWIEKU.

Gość wyczes jejejejjeeee
Oczywiscie. Bog to wszechswiat, Bog to energia ktora moze przyjac kazda postac, Energia nigdy sie nie starzeje ani nie umiera, energia jest poza czasem, energii nie mozna zniszczyc. Energia jest wieczna. My jestesmy energia. Po smierci stajemy sie energia, opuszczamy cialo materialne i wedrujemy dalej. Takie to proste. Wystarczy pomyslec

Gość ja wierze wierze
kiedyś przyszedł i przedstawił mi się cześć jestm Bóg to ja stworzyłem ziemie, niebo i wszechświat no i od tej pory wierze w niego

Gość wyczes jejejejjeeee
"ja wierze wierze kiedyś przyszedł i przedstawił mi się cześć jestm Bóg to ja stworzyłem ziemie, niebo i wszechświat no i od tej pory wierze w niego" II Zalosne.

Gość @wyszes
co ci ta teoria daje w życiu, jak sie przekłada na twoja pomyslność? klepiesz biede i jesteś nieudacznikiem wszyscy ktorzy sie zajmuja takimi sprawami tacy sa, mówie ci nie idź tą droga bo bedzie jescze gorzej, jak sięgniesz kolejnego dna w swoim zyciu to wspomnij moje słowa i zastosuj co ci teraz powiem: p.i.e.3.r.d.o.l boga licz na siebie

Gość wyczes jejejejjeeee
A kto powiedizal ze nie licze takze na siebie. Owszem licze na siebie. Nie jestem nieudacznikiem. Swietnie zarabiam, dobrze mi sie zyje, problemow zadnych nie mam. Jestem spokojny zdrowy i bardzo szczesliwy. Bog jest dla mnie wazny, w koncu On mnie stworzyl i dziekuje mu za to.

Gość no popatrz
a mnie stworzyli moi rodzice. poza tym jesteś nielogiczny: jak możesz dziekować energii? "Po smierci stajemy sie energia", a owszem, dla robaków jesteśmy źródłem energii.

Gość wyczes jejejejjeeee
Nie wiesz co piszesz gosciu. Doucz sie i pogadamy

Gość no popatrz
a gdzie wykładają te bzdety? w wyższej szkole pierdół i głupot?

Gość mam na imie legion
hahah troll

Gość wyczes jejejejjeeee
A ty uwazasz sie za najmadrzejsza istote we wszechswiecie. Jestes ignorantem o ciasnych horyzontach myslowych i tyle. Ale nie martw sie. 80 % polskiego spoleczenstwa tez tak ma.

co cię to obchodzi czy ktoś wierzy czy nie i dlaczego?zajmij się sobą i rób jak uważasz,nikogo to nie obchodzi.i ty się nie interesuj czemu ktoś wierzy albo i nie,bo nic ci do tego.

Gość ;lm;lm;
a mnie stworzyli moi rodzice. poza tym jesteś nielogiczny: jak możesz dziekować energii? "Po smierci stajemy sie energia", a owszem, dla robaków jesteśmy źródłem energii lojewj co za uboga wiedza

Gość Z KOKARDKOM
"siewca wiatru co cię to obchodzi czy ktoś wierzy czy nie i dlaczego?zajmij się sobą i rób jak uważasz,nikogo to nie obchodzi.i ty się nie interesuj czemu ktoś wierzy albo i nie,bo nic ci do tego." 11 PO TO JEST FORUM ZEBY ZAKLADAC TEMATY I UZYSKIWAC ODPOWIEDZI DEBILU. JAK NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA TO ZAMKNIJ RYJ PLEBEJUSZU.

debilem to ty jesteś.skoro po to jest forum to i chyba po to żeby na tematy odpowiadać?co,odpowiedz nie przypadła do gustu i trudno się z tym pogodzić??brak logiki i rozumu to jest jednak najgorsza kara od losu.

Gość Z KOKARDKOM
Ale ty debilu wypowiadasz sie nie na temat. brak logiki to chyba u ciebie leszczu.

Nie rozmawiam z osobami,które nie potrafią z szacunkiem odnosić się do innych.To oznacza słabość charakteru i ograniczenia.A wypowiadać się mogę jak mi się podoba.Tematy w stylu czemu wierzycie bądź nie wierzycie skoro bóg jest/boga nie ma uważam za idiotyczne-to indywidualna kwestia.A temat ktoś założył po to,żeby się wypowiadać,zgodnie z własnym zdaniem.W czym więc problem??

Gość Z KOKARDKOM
"Nie rozmawiam z osobami,które nie potrafią z szacunkiem odnosić się do innych" 11 Jebany hipokryta. To teraz popatrz na swoje posty debilu 11 Jak juz pisalem. Jak nie masz nic ciekawego do przekazania to spierdalaj ćwoku

Gość Z KOKARDKOM
Jeszcze jedno. Jesli uwazasz ten temat za idotyczny to po chuj sie wypowiadasz debilu. Glupi jestes jak taboret.

Gość Kathryn Prescott
to prawda z ta energią w dzień kiedy juz bylo ze mna bardzo zle(mysli samobójcze itd) wlasnie przysnilo mi sie cos takiego ze sie zabilam stalam sie energia, ta energiajest bardzo "niespokojna" i musi wjesc w jakies nowopoczete ciało moze to tylko sen ale to jest duzo bardziej prawdobodobne od boga katolickiego

Gość Kathryn Prescott
ale nie taka zwykla" energia" tylko boską pólswiadomą, tzn swiadomoa tylko swojego istenia

Gość Z KOKARDKOM
ale pierdolisz

Gość Kathryn Prescott
to prawda:D

Gość Z KOKARDKOM
Po smierci kazdy sie przekona ze Bog istnieje.

Gość Kathryn Prescott
no wlasnie ta energia jest bogiem , my jestesmy czescia tej całosci:)

Gość fru fru fru
wszystko jest bogiem, my sami jestesmy jego czescia. wiec my sami jestesmy po czesci bogami.