Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz na drugie ma dariusz

Mój dziadek i wujek ubliżają mojej dziewczynie!

Polecane posty

Mam 17 lat! Moja matka jeździ na wózku inwalidzkim, nie mogła się mną zajmować a z moim ojcem nie chciała mieć kompletnie nic wspólnego. Więc mój wujek mimo tego że był wdowcem z trójką dzieci(mam wujeczne dwie siostry i jednego wujecznego brata) wziął mnie do siebie i wychowywał jak swojego syna. Dziadek, też bardzo uczestnicyzł w moim wychowaniu. Moja mama urodziła mnie jak miała 16 lat. Mam dziewczyne, jest trzy lata starsza ode mnie. Było podejrzenie ciąży. Na szczęście to okazał się fałszywy alarm. Ale moja dziewczyna często u mnie sypia, mieszka praktycznie z moją rodziną. Mój dziadek, wujek czy rodzeństwo wujeczne dogaduje jej że chce mnie złapać na dziecko. Ona kilka razy powiedziała że żałuje że nie będziemy rodzicami, powiedziała im to wprost w oczy. Często się z nimi kłóci. Nie wiem jak dalej będzie wyglądał nasz związek.

Gość wyrzuciłabym gówniare która
by się tak rządziła po moim domu.

Gość annia.....................
Czy Wy jesteście normalni.Przecież Ty jesteś jeszcze dzieckiem.

Za rok będę już pełnoletni. Dziadek, powiedział mojej dziewczynie że ona po prostu chce od nas pieniędzy. Bo cu tu nie ukrywać, moja rodzina jest dość zamożna.

Gość wujeczne rodzenstwo
:D:D:D:D nie slyszalam o takim pokrewienstwie :D jest cioteczne rodzenstwo ale wujeczne :D:D rozbawiles mnie:D A teraz z cala powaga masz 17 lat i Twoj wujek pozwala aby Twoja dziewczyna 20 letnia spala z Toba u was patologia jak chuj.Gdzie oni maja rozum bo Ty jak kazdy napalony malolat w rozporku :D A Twoja dziewczyna to juz wcale nie szanujaca sie laska taka sama bystra jak Twoj wujek,dziadek i rodzenstwo wujeczne :D.Do ksiazek dzieciaku a nie za bzykanie

Gość ja pierdoooole
u ciebie to jakaś patologia? ps. tak poza tematem to jest rodzeństwo cioteczne - dzieci ciotki rodzeństwo stryjeczne to dzieci stryja (brata ojca) a rodzeństwo wujeczne to nawet dość dobre określenie (dzieci wujka czyli brata matki).