Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avonkinga

Szukasz dodatkowego źródła zarobku?

Polecane posty

Gość avonkinga

Wiele z Was ma problem jesli chodzi o prezenty swiateczne. Co kupic? Skad wziac na to pieniadze? Mam dla Was swietna oferte dzieki ktorej mozecie zarobic pieniadze i dodatkowo kupic taniej prezenty swiateczne :) Wystarczy ze zalozycie konto rabatowe w avon :) Nie musicie skladac zamowien co katalog, nie ma odgornie ustalonej kwoty na ktora musicie zamawiac, mozecie zyskac wiele prezentow za 1zl i nie tylko!! zainteresowane osoby prosze o kontakt ;) udziele wiecej szczegolowych informacji

Gość singielka800
nie , szukam stałego zródła zarobku

Gość njyrjrnhnrsthrz
ja moge chciec:)

Gość avonkinga
napisz do mnie na maila to przedstawie Ci wszystkie szczegoly mojej oferty ;)

Gość avonkinga
Proponuje Ci współpracę ze mną w Prestiżowej firmie kosmetycznej AVON. Przy extra współpracy gwarancja szybkiego awansu na Lidera Sprzedaży- praca umowa-zlecenie na poczatek Twoje zarobki bylby to % od sprzedazy jednak jesli awansujesz mozesz zarobic o wieele wiecej i wygrywac cudowne nagrody osiagajac jak najlepsze wyniki :) tak wiem, mnie tez przerazalo to ze jest to firma AVON, wczesniej nie przywiazywalam zbytniej sympatii do niej, jednak gdy zaczelam tu pracowac poznajac blizej produkty i sama strukture dzialania w zespole teraz juz nie moglabym sie od niej odwrocic! :) napisz do mnie na maila to wyjasnie Ci wszystkie szczegoly :)