Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blok_rysunkowy222

jak to dokładnie wygląda???

Polecane posty

Gość blok_rysunkowy222

Witam, mam pytanie odnośnie rozwodu z orzekaniem o winie, już niedługo pierwsza sprawa, jak ona będzie wyglądać, jakich pytań mogę się spodziewać? Czy jest szansa na dostanie rozwodu z orzekaniem o winie już na pierwszej sprawie??? Posiadam dowody z policji i prokuratury na winę mojego męża, nie mieszkamy ze sobą już 7 miesięcy, mamy dwuletnie dziecko. dziękuję za odpowiedzi

Gość blok_rysunkowy222
dodam jeszcze że maż zgadza sie na alimenty i na to by dziecko zostało pod moją pieczą, ale nie zgadza sie na rozwód, bo jak on to stwierdził nie było ani trwałego ani zupełnego rozpadu pożycia małzeństwa, tylko nasze relacje sie troche rozluźnily.

Gość Kolejna wariatka!
na pewno nie na pierwszej sprawie, zależy jak mocne masz dowody , do rozpadu wystarczy pół roku: nie mieszkanie ze sobą, nie pranie, nie gotowanie, oddzielna lodówka , brak współżycia sex.

Gość blok_rysunkowy222
a co jeżeli złożyłam wniosek z winy męża a teraz dogadaliśmy sie że rozwodzimy sie bez orzekania o winie, sąd będzie nas o to pytał czy powinnam ja w sądzie powiedzieć? rozprawa na początku grudnia

Gość a wytlumaczcie mi to
Jakie ma znaczenie, z czyjej winy byl rozwod, czemu tak sie o to wszyscy awanturuja?

Gość blok_rysunkowy222
nie chodzi o znaczenie z czyjej winy bedzie rozpad małżeństwa tylko o długość rozprawy, chodzi mi o to by dostać rozwód już na pierwszej sprawie. nie mam ani zdrowia ani siły chodzić po sądach, chcę sie z nim rozwieść ponieważ nie kocham go i mam innego.

Gość dzollanan z podlasie33
bo dlaczego ma byc zmej winy, JAK NIE JEST? JESCZE ALIMENTY SASADZA NA MNIE A CO SLUB TO NIE ZART.

Gość a wytlumaczcie mi to
aha, czyli generalnie ludziom chodzi o to, zeby przypadkiem nikt nie pomyslal o nich zle i zeby sie potem mogli zalic do znajomych jakie to pieklo przechodzili z malzonkiem? jednak ludzie nasrane maja w glowach

Gość blok_rysunkowy222
jak już mówiłąm dowody na winę męza mam, ponieważ znęcał sie nademną i sprawa trafiła na policję a potem na prokuraturę gdzie umorzyli postępowanie z braku wystarczających dowodów, chcę zeby wszystko odbyło sie jak najszybciej, już na pierwszej rozprawie