Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela9940

Zakochana w instruktorze

Polecane posty

Kiedy pierwszy raz zobaczyłam mojego instruktora od razu się zakochałam, nie miałam z Nim dużo jazd, więc ciągle miałam niedosyt... dogadywaliśmy się wszystko super aż do momentu kiedy zdałam egzamin i koniec ;| Oczywiście po egzaminie się z Nim spotkałam dałam prezent za to wszystko co dla mnie zrobił i napisał mi sms że bardzo mi dziękuje jeszcze raz wymieniliśmy z 4 sms i cisza... jeszcze napiszę że jest 12 lat starszy nie ma żony ani dziewczyny (miałam wrażenie że mu sie podobałam) Co mam zrobić? nie potrafię przestać o Nim myśleć... Powinnam do Niego napisać ?

Gość kasiunia zakochana
hej mój chłopak tez jest instruktorem i oni maja sympatyczne podejscie do osób ktore ucza by lepiej czuly sie w czasie jazd. Moze jego mile podejscie do siebie źle odebralas

Gość kasiunia zakochana
pamietaj teź o tym ze on ma teź swoje zasady -jak w kazdym zawodzie - i nie powinien wiazac se ze swoja kursantka. Odczekaj spokojnie i zajmij sie swoim zyciem., bo 12 lat to jednak jest nie duźo i nie malo. Ile masz lat? Po czym poznalas ze sie Toba zainteresowal. Instruktorzy nauki maja sporo odpowiedzialnej pracy i nie pisza w czasie jazdy bo dbaja o bezpieczeństwo

Gość Cassyen'ka
a czy mogę być boso na jeździe ?

mam 18 lat, myślałam że mu się podobam bo po zdaniu egzaminu kiedy dzwoniłam do Niego i chciałam mu podziękować za to wszystko, powiedział że nie muszę się z Nim spotykać tylko po to żeby mu podziękować że możemy się spotkać tak sobie... do tej pory mi nie odpisał więc chyba najwyższa pora zapomnieć.... za wysokie progi jak na moje nogi

W ogóle zawsze był dla mnie taki miły niby nic ale czasem po prostu dotykał mojej dłoni niby tak przyjemnie, tematy do rozmów nigdy mi się nie kończyły ech... nie potrafię zapomnieć o Nim

Gość kyrjekyrje
No, ale po co chcesz robic? Pomysl, ze gdyby mial wchodzic w osobite relacje z kazda laska, ktora instruuje, to zycia by nie mial :O

Gość kyrjekyrje
Kazdy instruktor tak sie zachowuje, to zeby zlagodzic stres i nerwy. Mysle, ze kazdy kobieta, ktora ma za soba kurs moze to potwierdzic.

Instruktorzy zazwyczaj sa tacy mili, sympatyczni. Pewnie chodzi o wytworzenie sympatycznej atmosfery, zeby poziom zdenerwowania i stresu obnizyc. Nie ma sensu nadinterpretowac ich zachowan. Tutaj jeszcze taka roznica wieku. Nie ma o czym mowic.

Gość Pytanie_Na_Sobote
ja nie mogę tak powiedzieć.Mój mnie podkurwiał jak nie wiem co :O ciesze sie ze juz nie musze ogladac jego swinskich oczek

tak wiem że to głupie no ale się zakochałam i On nie pieprz.y każdej laski.... wiem to od innych kursantek (moja przyjaciółki mówiła że był dla Niej bardzo profesjonalny nigdy nie rozmawiał o swoim życiu z Nią a ze mną bardzo często)

Tak, Ty jesteś jedyna i wyjątkowa z setek kursantek przerabianych rocznie :D Po prostu miło mu się rozmawiało z Tobą, a z Twoją przyjaciółką już nie.

Gość dostaniesz tyle na wóz ile
idz na inne prawko, na motocykl albo ciezarowke ;) 🖐️

Gość dostaniesz tyle na wóz ile
Kulturka Tak, Ty jesteś jedyna i wyjątkowa z setek kursantek przerabianych rocznie ] ty nie masz faceta, nie? jak bedziesz miala to moze sie kiedys sama zastanowisz dlaczego sposrod setek poznanych kobiet wybral akurat ciebie (no chyba, ze wybierzesz pustelnika-prawika, albo bedziesz zyc w takim samozachwycie soba, ze jego milosc przyjmiesz za rzecz oczywista) ;)

Wiem to głupio z mojej strony On ma setki innych dziewczyn.. Zrozumiałam już "za wysokie progi jak na moje nogi" Koniec tematu, w końcu o Nim zapomnę

I jak nie będzie odpowiadał na moje smsy ani wykazywał inicjatywy uznam, ze na bank jestem wyjątkowa, masz rację"dostaniesz tyle";) Szczególnie gdy jest to osoba typu instruktora jazdy (wiem, generalizacje są złe, jednak są pewne zawody bardziej narażone na dane ryzyko).

Nie za wysokie progi, po prostu jakby chciał to by działał. Wtedy mogłabyś się przekonać, ale nie można oczekiwać iż każdy będzie nami zainteresowany;) W życiu spotkasz jeszcze mnóstwo miłych, przystojnych facetów na stanowisku które może pociągać. Mało to dziewczyn zakochanych w nauczycielach, wykładowcach, ćwiczeniowcach, szefach itp? Ale tych dziewczyn jest dużo a tych facetów ograniczona ilość, jeszcze sami nie zawsze są fair.

tylko to jest mój pierwszy raz kiedy zakochałam sie w dużo starszym mężczyźnie i nie wiem co mam robić bo bardzo mnie pociąga na szczęście już nie będę Go widywać

Gość kasiunia zakochana
hmm kolezanki wyżej maja racje... Prawda jest taka ze rozmawial z Toba o życiu prywatnym bo chcial zebys czula sie zrelaksowana. Róźnica wieku jest duża i nie warto wiazac sie z takim meżczyzna, bo zastanawiajace jest czemu mimo 30 lat nikogo nie ma. Nawet gdyby niemial srodków na koncie to sa inne sposoby komunikacji. On Ci sie spodobał bo okazał zainteresowanie i spedzaliscie sporo czasu razem. A nie jestes po prostu nim zafascynowana.* dlatego ze tak Cie traktowal i że jest starszy itd..?Jestes jeszcze młoda i na swojej drodze spotkasz jeszcze sporu ciekawych meżczyzn z którymi tez znajdziesz nic porozumienia... A nie jeden na pewno se spodoba. Masz przyjaciól to wychodz z nimi i korzystaj z zycia_a za uczuciem nie goń bo samo Cie znajdze:)

Gość neeeeever again
wiekszość młodych intruktorów jest miłych. jak ma spedzic z kims 30h to próbuje nawiązać jakąś więź. poza tym oni wszyscy są po kursach jak rozmawiać, to jak nauczyciel! Poza tym Dziewczyno pamiętaj: gdyby chciał to ma Twój nr, może zadzwonić, bo kiedy facetowi zależy to poruszy niebo i ziemię, żeby dotrzec do kobiety...! tylko 30, a 18 to bez obrazy, ale jeszcze rysuje sie różnica wieku. Jednak dopiero po szkole średniej uczy się człowiek dorosłego życia, bo czesto wyproadza sie z domu i ma pojecie o wielu problemach. sama mam 22 i zakochałam sie w 29latku... i na pocieszenie powiem Ci, że zero róznicy. powiedziałabym, że jestem dojrzalsza od niego emocjonalnie, ale te jego meskie ramiona... mmmmm P.S. Szkoda, że niie jesteśmy razem :(

Gość kasiunia zakochana
masz racje-a bedac partnerka takiego instruktora to wiem o czym pisze. Oni żeby byc instruktorem też maja kurs i tam ucza sie jak maja uczyc, rozladowywac stres itp. To jest po prostu ich praca. Prawda jest teź to że kobiety w wiekszości przypadków sa dojrzalsze niź meżczyźni... Im bedzesz starsza tym róźnica wieku bedzie mniej widoczna, ale nie oznacza to ze fascynacja starszym partnerem przetrwa.*bo w tym momencie nie wiesz czego chcesz i dlatego baw sie i odkrywaj co Cie cieszy podoba interesuje. Bo jak poznasz siebie i swoja wartość to bedzie widac. A uwierz mi że żadnen mezczyzna nie chce ciagle opiekowac se kobieta.

Staram sie bardzo ignorować moje uczucia co do tego mężczyzny, mam nadzieję, że szybko mi przejdzie. Różnica wieku? Między moją mamą a moim tatą jest 14 lat różnicy i może dlatego wydaje mi się to takie normalne. Dziękuję wszystkim za wypowiedzenie się i za to że wyprowadziłyście mnie z tego hm.. zafascynowania, gdyby chciał odpisałby, zadzwonił, spotkał wszystko, ale teraz mam tylko ciszę. Pewnie nigdy nie zapomnę tego mężczyzny i żałuję, że z tego nic nie wynikło bo naprawdę chciałam. Mam nadzieję że coś jeszcze z tego wyniknie, że napiszę. Wiem głupota, ale nadzieja matką głupich.