Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop słodzikom

Dlaczego w koncu nikt nie zakaże dodawać do żywności tego rakotwórczego aspartam

Polecane posty

Gość stop słodzikom

!!!!!! Jak można tak omamić ludzi i wciskać im kit że słodziki są zdrowe, a najbardziej naiwne są kobiety które dla figury zrobią wszystko, nawet zniszczą sobie mózg. A jedz i pij jedna z drugą wersje lightowe tylko później nie narzekaj jak będziesz miała np. chłoniaka mózgu - nowotwór paskudny i niewyleczalny. A na koniec czy u tych żywiących się słodzikowanym syfem nastąpiła wcześniej degradacja kubków smakowych, bo jak można coś osłodzikowanego pić nie czując jakie to jest niesmaczne, ja mam od razu odruch wymiotny a taki jakiś bliżej nieokreślony niesmak w gardle pozostaje na długie godziny.

Gość mnie te
bo nas jest jeszcze za dużo, zanim nas ostatecznie dobiją to najpierw troche pdtrują. Jak aspartam wycowaja to wymyśla jakąś inną truciznę.

boję się raków:( ale ja nie jem niczego light cola inna niż normalna to siki ale i tak umrę bo przed tym sie nie da uciec:( nie chcę zdychać na raka:( i jeszcze to yebane GMO:(:(:(:O:O:O

Gość biznes
jako chorzy damy jeszcze dobrze zarobić koncernom farmaceutycznym, jak nie my osobiście, to państwo. A leku na raka nie dopuszczą do rozwoju i istnienia.