Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neczkaa

Okropny ból brzucha i kręgosłupa przy miesiączce

Polecane posty

Gość neczkaa

Dziewczyny ratujcie!! Nie pomagają mi żadne domowe sposoby, zawsze na początku okres bawi się ze mna w ganianego, mija kilka dni zanim się rozbuja a tak pojawia sie i znika. Byłam u ginekologa i mi powiedziała że to normalne, nawet cytologi mi nie zrobiła bo mimo że prosiłam stwierdziła że nie ma takiej potrzeby. macie może jakieś swoje sposoby albo polecacie jakieś tabletki?

Gość hfdffhgf
No cóż, mam identycznie, z tego co wiem, to inne kobiety też miewają silny ból i bóle kręgosłupa przy miesiączce. I to chyba nic niepokojącego.

Gość Co za lekarz
nie chciał zrobić cytologii??? Ja mam takie bóle aż do wymiotow i omdleń i mnie pomaga napar z krwawnika, ciepły maciek na brzuch bo tabletek już dawno nie biorę, szkoda wątroby bo i tak nic mi to nie daje. Pozdrawiam:)

Gość Co za lekarz
nie chciał zrobić cytologii??? Ja mam takie bóle aż do wymiotow i omdleń i mnie pomaga napar z krwawnika, ciepły maciek na brzuch bo tabletek już dawno nie biorę, szkoda wątroby bo i tak nic mi to nie daje. Pozdrawiam:)

Gość jesienna mgła
ja miałam takie miesiączki bolesne w czasach liceum... kilka razy skończyło się na pogotowiu :O z bólu dostawałam przykurczy dłoni, stóp, nawet drgawek :O ciśnienie ciut większe od trupa, rzygałam, mdlałam i tak w koło macieju :O mi pomagało branie leków przeciwbólowych (nimesil) i rozkurczowych scopolan, nospa) już na dwa,trzy dni przed miesiączką.

Gość neczkaa
Ja też brałam nimesil ale to jest troche odurzajacy srodek wiec go nie wezme jak jade autem. A wlasnie jak dostaje oblewa mnie zimny pot, mam dreszcze i poprostu przewracam sie jestem tak slaba. Dlatego szukam czegos co by nie wplywalo na prowadzenie autem a szybko pomoglo...

2 x nospa + 2 x ibuprom (chyba że max to 1 tbl) 3 x dziennie. Nie mniej jednak trzeba ustalić przyczynę takiego bólu, bo to nie jest normalne.