Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simsowa25

Boje sie porodu nie chcę dzieci ,znajde faceta z dzieckiem żeby minie nie męczył

Polecane posty

Gość simsowa25

żeby nie gadał że chce dziecko jak juz będzie miec z jakaś to mam nadzieje będzie spokój co o tym myslicie? czy facet co ma dziecko bedzie chcial mieć jeszcze więcej dzieci?

Gość różnie to bywa
Skoro z eks mu nie wyszło a zakocha się w tobie to będzie chciał z tobą dziecko dziecko eks nigdy nie jest już takie ważne,nie ma facet z nim takich więzi jak z dzieckiem które jest na co dzień także twój plan jest do bani:o jak się zakocha będzie chciał dzieciaka

Gość lepiej znajdź takiego
co nie chce mnieć dzieci, tak będzie najlepiej, są tacy faceci

Gość Andrzej11-11
Ja się z tym nie zgodzę mój znajomy jest po rozwodzie ma 2 dzieci z obecna na dzień dzisiejszy nie chce dzieci ma dosyć alimentów!:) zależy na kogo trafisz:)

Gość niestety faceci zawsze chca
miec dzieci, ale ci co juz je maja (i je wychowuja, bo jak tylko placa alimenty to tak jakby ich nie mieli) moze juz maja dosc i wiecej nie beda chcieli. Takze plan karkolomny, ale jak takiego spotkasz, moze sie uda.

Gość simsowa25
byłam w 2 związkach i każdy chciał ze mną dziecko ja nie chciałam i związki się kończyły ostatni dlatego że w końcu pod jego naciskiem udawałam że chcę a brałam tabletki znalazł je i zrobił awanturę:( boję się bycia w ciąży i porodu mam fobię,tłumaczę to i nikt mnie nie rozumie:(

Gość czerwona_porzeczka
Boisz się porodu czy nie chcesz mieć dzieci? Bo poród można skutecznie znieczulić albo zrobić cesarkę. Co innego, jeśli nie chcesz mieć dzieci.

Gość simsowa25
nie boję się że przytyję że ciało się zmieni,,absolutnie nic z tych rzeczy,,boję się tego że w środku we mnie będzie się coś ruszać i samego porodu,ale bardziej samej ciąży nie dam rady chciałabym mieć dziecko ,ale boję się tego wszystkie matki są dla mnie wyjątkowe odważne podziwiam je i zazdroszczę,dla mnie są wielkie i odważne,,to jest tak jak ktoś ma lęk przed pająkami i gdy widzi kogoś kto bierze pająka do ręki dla tej osoby jest kimś wielkim

Gość poród to najpaskudniejsze
najtragiczniejsze , naj ba edziej upokarzające zjawisko jakie mnie w zyciu spotkało , nigdy więcej !

w sumie to Cię rozumiem, bo mam też podobnie....ale na dzień dzisiejszy chcę mieć tylko jedno....raz jakoś to wszystko przemęczę.

Gość simsowa25
może są tu jakieś kobiety które były w ciąży? jakie to uczucie jak te dziecko rusza sie w brzuchu to boli? łaskocze? jak to jest ?

rozumiem cię:) mój ma dziecko z eks a mnie męczy ze chce mieć więc to nie ma żadnego znaczenia też się bałam całe życie,,ale chyba będę musiała w końcu się zdecydować bo latka lecą i nie mam czasu:D GRRR