Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idz wyczysc sobie zakamarki

kobiety po 35 roku zycia to staruchy.

Polecane posty

Paskudne raszple ktore powinno sie utylizowac albo wrzucac do pojemnikow "papier" i podpalac

pierwsza zostanie zutylizowana moja stara, następnie babka

Gość włóczykij1
kobiety po 35 roku zycia sa najseksowniejsze i najbardziej gorace

Gość 39 latka zuza
o widzę że cię zabolało aą założyłas osobny topik, pewnie żaden facet cie nie chce :D

Gość wszystkie ze zdjecia
to stare pomarszczone babska z odrostami

Gość btgrb
Anita Sokołowska fotka nr 4 ona jest sliczna od zawsze mi sie podoba

Gość unicon_
to tak jak z różą - jest najpiękniejsza tuż przed przekwitnięciem

Gość Predzio
Jasne wszystkie sa piekne ale ja bym takiej nie tknal :D

Gość I wtedy nastapil wybuch
Sorry ale dziewczyna 20 lat i kobieta 40 letnia to 2 rozne polki. Zadna 40 latka nie bedzie ani na twarzy taka ladna juz ani tak jedrnego mlodego ciala nie bedzie miec. Sorry ale taka prawda i nie ma sie co oszukiwac. Moga na sile zachowywac forme, odchudzac sie i cwiczyc ale to juz nigdy nie bedzie to samo

Gość gytdyta
a wg was nie ma spasionych nastolatek? i co one sa dla was piekne?

Gość Agnes900
To ja podam lepsze staruchy. Może bez zdjęć. Każdy chyba wie, jak wyglądają. ;) Eva Longoria - 37/38 lat Halle Berry - 46 Salma Hayek - 46

Gość sa, ale mimo wszystko mlode
troche spasione cialo a stare odchudzone to dalej mlode wygrywa. Przynajmniej u kobiet tak jest..

Gość kopakabana7
a 40letnia Ukrainka? co o takiej sadzicie?

Gość Agnes900
Nie zgadzam się. ;) Spasione ciało nigdy nie wygra! Zresztą niemało jest takich, których ciało nie jest trochę, a mocno spasione! Może i 40-stolatka nie wygląda jak 20-stolatka, co jest przecież naturalne, ale to przecież nie znaczy, że nie może być atrakcyjna! No trudno, 40-stolatka kiedyś miała 20 lat, a 20-stolatka kiedyś będzie mieć 40. Nikt nie będzie całe życie młody, ale przecież trzeba jakoś się z tym pogodzić i cieszyć się tym co jest!

Gość gytdyta
blablabla, to porownaj sobie np. piekna Salme Hayek i spasione mlode grycanki

Gość Agnes900
gytdyta dokładnie! Zresztą ta Grycanka blondyna, ile ona ma lat? 20? Chyba nawet jeszcze mniej. Wygląda tak, że to ona mogłaby być matką ich wszystkich! Zresztą ja uważam, że spośród Grycanek najlepiej wygląda mama Marta.

Gość sinisterkaa88
Jeśli 35-latka jest szczuplutka, zadbana, to i tak przebija niejedną dwudziestkę... Chociaż większość kobiet wraz z wiekiem posuwa się naprzód i z wagę, i z brzydotą, taka prawda.

Gość Agnes900
Bo wielu kobietom nie chce się o siebie dbać i myślą, że jak już znalazły męża, urodziły dzieci itp. to nie muszą! Jednak teraz panuje kult piękna, wszystkie aktorki odmładzają się na różne możliwe sposoby, a my się na nich wzorujemy. Więc może będzie coraz więcej ładnych, zadbanych, młodo wyglądających kobiet po 30-stce?

Gość fcfrrfg
no coż za pare lat Ty bedziesz ta ?tym starym raszplem i bedziesz kwiczal inaczej - zes mlody/da:)

Gość nie ma mlodo wygladajacych
kobiet w wieku ok 40 lat 🖐️ 😴 Moga byc stuningowane i nabotoksowane ale to i tak widac ze to stara baba z naciagnieta jak rajstopa skora. Taka prawda

Gość 39 latka zuza
idz wyczysc sobie zakamarki = idź się lecz moherowa tłusta dziwo bo taka nienawiść i jad z ciebie płynie że sama od niego zginiesz, produkujesz się jakby życie od tego twoje zależało 39 latki z dużych miast , nowoczesne eleganckie wysportowane bizneswomen , wąże 50 kg , nigdy mi nie dorównasz :D

Gość wtu794
ja mam sasiadke-55 lat bardo atrakcyjna,moja siostra ze szwagrem wzieli ja wczoraj na dancing,ponoc miala bardzo duze powodzenie wsrod faceto kolo 40 ,ciagle tanczyla podczas gdy takie 20 pare lat i trzydziestki siedzialy same przy stolikach..a wrocili fajnym mercem i co sie okazalo?ze sasiadka wpadla w oko fajnemu przystojniakowi kolo 40,przywiozl ich i z nia umowil sie dzis na kawe:) nie ma reguly

Gość idz stara babo i nie spinaj si
e tak bo sie rozsypiesz

Gość fcfrrfg
owszem jesli kobieta o siebie nie zadba to nie wyglada atrakcyjnie ale to samo sie ma do mlodych dzeiwcząt. Niejedna zadbana 40 jest setki razy atrakcyjniejsza od malolaty....Rzecz takze tyczy sie panow starszych, wielu z was ma łysine, wielgachne brzuchy ...... chcecie pieknych zadbanych kobiet to sami o siebie dbajcie brudasy

Gość idz stara babo i nie spinaj si
jasne a bajki o kopciuszku tez opowiadasz? Zaden facet nie wezmie starej baby, nawet dziadki wola z 20 latka sie zwiazac, stad te histo(e)rie o facetach zmieniajacych sobie zone na mlodsza

Gość 39 latka zuza
ale co takie spasione lochy 20 letnie moga wiedzieć, jak zyja w jakis zacofanych wioskach albo małych miescinach a inne kraje tylko w necie sobie ogladają tak jak u cyganów - 13 lat i rodzi dziecko, 30 lat i stara baba babcia, innego życia one nie znają

Gość fcfrrfg
sa tez historyjki o zmieniajacych mlode zony na starsze kobiety:) ty tez kiedys bedziesz w tym wieku i inaczej kwiczec

Gość Drastyczna mammma
Głupi topić. Tzreba sie cieszyć życiem w każdym wieku, bo każdy etap życia ma swoje piękne strony. Nie samym wyglądem człowiek żyje. To nie jest najwazniejsze

Gość gość
I wtedy nastapil wybuch Sorry ale dziewczyna 20 lat i kobieta 60 letnia to 2 rozne polki.