Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi2888

chce sobie kupic treske w postaci grzywki prostej

Polecane posty

Gość mimi2888

wiele razy obcinalam grzywke na prosto, jest mi bardzo ladnie w takiej fryzurze. Problem polega na tym, ze grzywka nie utrzymuje sie dlugo prosta, jak jest wilgotne powietrze albo pada, podwija sie i wtedy wyglada tragicznie. Znalazlam taka treske, ktora sie podpina i wyglada naprawde naturalnie. Co o tym myslicie?

Gość jak chcesz to kup,
nie wiem po co tu pytasz jak zaraz cie zjada wielkie obronczynie naturalnosci w kazdym calu. ja mam doczepiane włosy i jestem zadowolona z nich bardzo .grzywki nie widziałam ale jak ma takie same spinki jak przy dluzszych wlosach to musisz brac pod uwage czy masz grube wlosy ktore zakryją je

Gość mimi2888
chodzi mi o taka grzywke: http://www.google.pl/imgres?q=hai+do+frangia+dritta&hl=it&tbo=d&tbm=isch&tbnid=bFWbUYnOYsAdCM:&imgrefurl=http://bellezza.pourfemme.it/articolo/hairdo-bangs-la-frangia-finta-che-ci-permette-di-cambiare-look-ogni-giorno/18775/&docid=h_ybtt1x0zETCM&imgurl=http://bellezza.pourfemme.it/img/Frangia-Finta-Bangs-HairDo.jpg&w=450&h=450&ei=iByxUJetNIiH4gSmr4GICw&zoom=1&iact=hc&vpx=1098&vpy=175&dur=3774&hovh=225&hovw=225&tx=134&ty=105&sig=109340188608332273614&page=1&tbnh=135&tbnw=135&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:7,s:0,i:106&biw=1366&bih=655 tylko, ze moja bedzie calkiem prosta nie cieniowana. jezeli chodzi o wlosy to mam dlugie i geste. W grzywce mi naprawde do twarzy, tylko moje wlosy latwo sie skrecaja, wiec grzywka u mnie wyglada fajnie zaraz po wyprostowaniu, a przy takiej pogodzie jak mamy efekt jest bardzo krotki.

Gość jak chcesz to kup,
a faktycznie, ja zawsze zamawiam z cameronhair a nie widzialam nawet ze sa takie grzywki , ogolnie ci polecam wlosy stamtad bo sie nie niszcza i sa zajebiscie sliczne,zdjecie nie ma porownania do realu mimo ze troche drogo tam maja

Gość jak chcesz to kup,
he he w jednym czasie dodałyśmy odpowiedź , juz wiem o co chodzi , według mnie fajnie ta grzywka się prezentuje i nikt nie dojdzie do tego że jest doczepiana :) myć też często nie musisz a będzie nie naruszona przy tej pogodzie no i wydatek jednorazowy jest na jakies 2 lata

Gość jak chcesz to kup,
az sie napaliłam na ta grzywke:D

Gość mimi2888
ja widzialam ja na prezentacji na zywo i naprawde wyglada bardzo naturalnie i nie widac wcale, ze jest doczepiana. do tego pozostaje zawsze prosta ale mozna ja tez podelowac. zaraz ci pokaze konkretne zdjecie tej ktora ja chce, bo to ktore wyzej dalam, jest z grzywka cieniowana a ja chce prosta i wysoka.

Gość gdjsa
Uważaj! Miałam tego typu grzywek w ręku bez liku bo jestem fryzjerką. Ale znam się też na obróbkach zdjęc i powiem ci że widzę ten maleńki szczegół którego być może ty nie dostrzegasz-ja sie tym zajmuję w wolnych chwilach i widze że ktoś to zrobił niestarannie jak dla mnie,bo ogólnie nie jest źle -ty uwierzyłaś! W rzeczywistości wygląda dobrze tylko wtedy kiedy zrobisz przedziałek po środku i zasłonisz miejsce przypięcia włosami;)

Gość mimi2888
Przeciez pisze, ze ja te grzwki widzialam na zywo, gdzie pokazywano jak w kilka sekund ja zalozyc i nie bylo naprawde widac roznicy. Tylko boje sie, ze dobiore zly kolor. Mysle, ze jak ja kupie to wtedy pojde do fryzjera, zeby mi pomalowal calosc wlosow w ten sam ton.

Gość *Czartoryska*
No to jak znalazłaś takie na starannie wyszytej nie grubej taśmie i malutkich spineczkach to ok. Ja miałam do czynienia z różńymi takimi kupowanymi na allegro i żadna doskonała nie była.

Gość misiumasiu
No to jest raczej dobra firma promowana przez jessice simpson, wlosy wprawdzie nie sa z naturalnego wlosia ale wygladaja naturalnie i mozna je modelowac, myc itd. Kosztuja na pl 120zl.

Gość mimi2888
chciałabym sobie to na ci.pe przypiąć zatrzaskując na łechtaczce