Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulrikaVII

Dziewczyny!!!Czy umowilybyscie sie PONOWNIE z kims, kto

Polecane posty

Gość ulrikaVII

tzn. z facetem, ktory w poczatkach randkowania chocby raz ujawnil jedna z ponizych 'cech'? a) ma drobne wlosy w uszach na ktorych osadzone sa platki brudu ( woskowiny? byc moze lub platki zluszczonego naskorka) b) po zdjeciu kurtki emituje niezbyt znaczny, ale jednak wyczuwalny zapach niepranej koszuli c) ma za dlugie paznokcie u stop ( widoczne latem w sandalach) d) wydziela nieprzyjemny zapach z ust wyczuwalny z odleglosci ok. 70-80cm e) nie zawsze ma swieze wlosy

Gość ulrikaVII
No dobrze, ale zalozmy, ze 2 pierwsze spotkania jest OK, potem na trzecim wystepuje pkt a. Myslisz, ze dasz szanse. Dochodzi do spotkania nr 4 i 5 - jest OK. A na 6 deliktany zapach potu i za dlugie paznokcie.

Gość to nic obrzydliwego
Ale jak miałby serek pod napletkiem to nie.

Gość ulrikaVII
No wlasnie niby z pozoru to taki zadbany, normalny facet, ale zdarzaja mu sie takie wtopy, ze szok. Czasami jest wszystko OK, a innymi razy takie rzeczy jak opisalam w podpunktach. Czasami jeszcze tzw. spiochy w oczach. Mysle, ze ktos, kto pozwala sobie w ogole na taki stan rzeczy ogolnie jest na bakier z tymi sprawami. I to jeszcze w poczatkach znajomosci takie numery:O

Gość ulrikaVII
Serek, kuzwa:o Mastka, a nie serek:O

Gość ulrikaVII
Nie wiem jak z higiena intymna. To nie jest ktos z kim ja sie spotykalam.

Gość Roznawiony_od_samego_rana
Drogie Panie Buahahaha - nic tak nie rozbawia od samego rana jak dyskusja pustogłowych... Bez obrazy, ale jak to inaczej ocenić? Jakieś włoski, woskowina, nieświeża koszula, długie paznokcie itp itd. Rozumiem że mam do czynienia z księżniczkami, które każdego dnia, każdej godziny emanują świeżością, pachną jak w perfumerii, ubrania zmieniają co 4 minuty :D:D Drogie Panie. Odrobinę rzeczywistości i realizmu. Same zapewne nie raz capicie i wali od Was niewiadomo czym.Warto spojrzeć w lustro i zauważyć w sobie jakieś minusy. Bo skoro takie gówna mają być przeszkodą w spotkaniu się z Wami, to szczęśliwy każdy facet, który się z Wami nie umówi... p.s. Rozbawiłyście też moją żonę, co z rana nie jest takie łatwe.

Gość ulrikaVII
Cieszymy sie bardzo - smiech to zdrowie :)

Gość ulrikaVII
Rozumiem, ze Tobie i twojej zonie zdarza sie smierdziec, gdy wychodzicie na czyjes urodziny - spoko 🖐️ :classic_cool: :D

śmierdzieć nam się nie przytrafia, jak to ujęłaś, ale często akceptujemy swoje drobne wady. Bo to jest różnica. Na pewno się jeszcze pośmiejemy z Twoich wpisów :D:D tobie proponuję płacz nad sobą... Może nie jest za późno. Jak widać utrafiłem w sedno, skoro tak się obruszyłaś drogi Pustaczku.

Gość to jeszcze nic.....
Mojemu Marianowi to normalnie tak rwie z rowa że szok. Mówił że czasami przyczepiajom mu się tam tak zwane bizony. Chyba mu chodzi o resztki zaschniętej kupy.

Gość ulrikaVII
Oj twoja opinia jest nader istotna dla mnie i na niej bede budowac swoje poczucie wartosci :D:D Fajnie, ze wzajemnie sie rozbawiamy :D:D:D No podejrzewam, ze gdybys taki smierdzacy i brudny przybywal na randke druga czy trzecia, to raczej twoja wybranka spierdalalaby gdzie pieprz rosnie :D Tudziez ty bys spierdalal, gdyby sie okazalo, ze smierdzi ona na randce w sobotni wieczor. Mozesz tutaj jeszcze cos napisac, z checia wszyscy sie z ciebie posmiejemy, brudasie :D

Gość jaworkaaaaaaaa
Mnie się zdarzyło tak, że facet przyszedł na drugie spotkanie spocony i brudny od białej farby, bo powiedział, że malował kuchnię i nie zdążył się umyć przed spotkaniem:O To było drugie i ostatnie nasze spotkanie.

Gość A czy dla Ciebie jest
istotne czy menszczyzna goli wory? Czy też preferujesz włochate miechy? Pozdrawiam

jak chcesz to mogę być brudasem, aczkolwiek nie jestem. Jednak nie ważne, dla Pustego Książątka tylko inne Puste Książątko spełni oczekiwania. Zwracam przede wszystkim uwagę na wartości, wśród których jest higiena osobista, intymna itp itd. Jednak nie przekreślam nikogo z powodów przez Ciebie opisanych. Jak pamiętam dobrze, nasze pierwsze randki były gorącego lata, czyli w okresie czasu, kiedy każdy się poci itp itd, bez względu na używanie środków zabezpieczających, więc każdy wokół nas również nosił swoje zapachy na zewnątrz. Więc postawiliśmy na zrozumienie. A nie na jakieś ale z powodu zwykłego zachowania ludzkiego organizmu. hehe przy twoim pustogłowiu, być brudasem to brzmi dumnie :D:D:D p.s. Znasz Kanta Emmanuela? Kiedyś dowiódł, że najbardziej u innych przeszkadzają nam te wady, z którymi sami sobie nie radzimy; Zresztą nie tylko on doszedł do takiego wniosku. Więc? Idąc tokiem myślenia tych mądrych głów.... ty to dopiero musisz capić...

Gość ulrikaVII
Nie postrzegalabym braku higieny w kategoriach wady. Slabych srodkow do higieny musicie uwazywac, skoro latem smierdzicie potem.

Gość ulrikaVII
I dzieki brudasie za podbijanie tematu, bo juz myslalam, ze tutaj przepadanie :D

Gość A co z tym worem?
lalunie co?

Gość orzeszku
bez względu na płeć taki człowiek to flejtuch i brudas

Gość JAN KLOPEK
To wy dziewczyny to dopiero smierdzicie i ta wasza cipka brzydka i krew fuu . Jestescie ohydne

Gość a ja się kompie
w każdom sobotę.

Gość zajebiozaDream
Rozbawionemu pewnie pasuje jak partnerce wali z pyska jak bezdomnemu z reklamówki... Rozumiem, że rano po wstaniu z wyrka mamy w gębie nieciekawie... ale wtedy, gdy idziemy na randkę??? To już cała stomatologia się kłania.

Gość ja jestem porządną
dziewczynom i nie biorę siusiaka do buzi na pierwszej randce.

Gość FERDYNAND K.
Kurde pierdolic o głupotach każdy by chcial a robic ni ma komu!

Gość alikkks
A jaki masz problem koles? Nie podoba ci sie,to nie czytaj. Taki oburzony a referaty cisnie :O Pewnie sam jestes brudasem.

Gość alikkks
Najgorszy jest odor z buzi. Tez poznalam kiedys faceta,ktoremu capilo z japy..bleee Chyba mial cos z zoladkiem a moze popsute zebiska,kij wie. Ale smrod gorszy niz z psiej mordy.

Gość ulrikaVII
Ja w sumie kilka razy widzialam sie z tym facetem (to facet kolezanki). I jak ostatnio byli u mnie na urodzinach to wlasnie ten odor z japy poczulam:O (plus nieswieze wlosy). Wczesniej odoru nie czulam, ale teraz bylismy jakos blizej, bo skladal mi zyczenia. Te pare razy wczesniej widzialam u niego inne oznaki braku higieny. Nie rozmawialam jakos z kolezanka na ten temat, bo mi niezrecznie:o Ona taka czyscioszka i zadaje sie z kims takim? :O:(

Gość do rozbawionego od rana
opisz nam swoją codzienną toalete ? ciekawa jestem bo skoro smieszy cie ten temat to raczej masz cos z głowa

Gość alikkks
Rozbawiony Masz cos z glowa :O Wlazles i sie przypierdalasz kij wie czego. Nie kumasz idioto?? Brudasie

Gość alikkks
Dlugie paznokcie u stop nie urosly w ciagu 3 dni. Koles z takimi paznokciami to zapuszczona swinia,skoro nie ma 3 min,by je obciac. Lazi kurwa z takimi..bleee