Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki mieszkacie jeszcze z rodzicami czy juz na swoim ???

Polecane posty

Gość veralynn
On zarabia 4 tys zł miesięcznie więc stać go na mieszkanie samemu. Ja jestem biedakiem więc będę mieszkał z mamusią

Rodzina nic mi nie dała choć teoretycznie mamy dwa mieszkania ale jedno jest wynajmowane i nie chciałbym zabierac dodatkowego zródła dochodu. Najpewniej wynająłbym kawalerke po prostu, bo z kredytami na mieszkanie teraz to niebardzo. Jest mi przykro, że tak skończyłem. Miałem nadzieję, że wygrzebię się z tego bagna samotnosci i braku zycia ale w moim wieku to juz niestety nikłe szanse.

kiedys myslalem e jak bede mial 21,23 lata to juz dwno bede mial kobiete a tu juz z rok 30 - stka i nadal nie mam kobity

No niestety, ja też nie spodziewałem się, że tak będzie wyglądało moje życie w wieku 26 lat. Czasem staram się siebie przekonywac, że jeszcze nie jest za późno ale... jak można w to uwierzyc, kiedy ma się 10 letnie opoznienie względem rowiesników? Kiedy półtora roku temu spotykałem się z jakąs dziewczyną, mimo że nie była to oficjalnie randka ja totalnie się gubiłem. Nie dość, że prostych rzeczy nie wiedzialem, ze względu na brak uczęszczania w te miejsca to jeszcze zapominałem rzeczy, które wiem. Totalne spięcie, bez sensu. Przecież to ma być przyjemnośc, a ja się czułem fatalnie.

Szczerze mówiąc ja też nie wiem. Jeżeli chodzi o posiadanie "życia" to chyba naprawdę niewiele. Co do kobiet zawsze pozostaje opcja prostytutki do nauczenia się sztuki seksu, żebys nabrał pewnosci siebie i pozbył się wizerunku kobiet jako kogoś lepszego od Ciebie przez co łatwiej będzie Ci nawiązać znajomość. Oczywiscie wiąze się z tym utrata prawictwa z dziwką co jest wielką ujmą ale co poradzić. 🖐️ Możliwe ze jak poczujesz sie pewniej z kobietami to i życie przyjdzie, bo nie będziesz czuł sie gorszy np. od innych facetów, wycofywac sie podczas ich dyskusji o kobietach itp. 🖐️

no tak ale prostytutka to ostatecznosc i lepiej nie mowic powiedzmy przyszlej partnerce ze byles u takiej pani kobiety takich facetow odrzucaja

Dlaczego koniecznie dziwka? Można normalnie się ogarnąć. Poznawac dziewczyny przez net np. i bedzie cos wychodzic, przelamywac sie trzeba.

Gość Bme
"Kiedy półtora roku temu spotykałem się z jakąs dziewczyną" o proszę, jakie nowiny ;) czyli nie jest z Wami tak źle jednak

Gość veralynn
Mądry człowiek powinien wiedzieć że nie ma szans

Kiedyś chyba o tym troche PBW pisał tu. Że z jakas oglądał film i widac bylo, ze chciala, żeby ja pocałował, a on nic.

Gość Bme
Ale nie jest tak, jak sie tu z reguly przedstawiacie, ze nie macie zadnych kontaktow z kobietami i nigdy nie mieliscie.

Przez net cholernie ciężko poznać. Kobiety na portalach mają kosmiczne wymagania i raczej facet bez ciekawych zdjęc na których widać go z paczką znajomych dziewczynami i w jakichs ciekawych miejscach nie ma szans. A ja też nie mam zamiaru pisac i nie uzyskiwac odpowiedzi, gdyż uwazam, że to zwyczajnie poniżające. 🖐️ Jest zle. Przecież to że z jakąs sie spotykałem jakis czas nie oznacza, że normalnie moje życie towarzyskie nie lezy i kwiczy

Przesadzasz. Zarabiasz dobrą kasę, a to już bardzo dużo. Są jeszcze czaty, fora, no i real oczywiście. Trzeba się przełamywać i działać. Widziałem dzisiaj "moją" mężatkę. Idę spać, ja coś próbuje działać z kobietami. Dobranoc 🖐️

Gość veralynn
Loooooser kupuje losy w Lotto. To już jest dużo w kwestii działania

Pytanie, czy będę ciagle czekal na swoja ksiezniczke, jak np ta mezatka, czy bede dzialal na szersza skale. Bo jak to pierwsze, to sie moge nie doczekac szybko. Całowałem sie raz w dzieciństwie. ;) 🖐️

Gość luzer zdechnie jako bezdomny
prawiczek :D

Gość adsasd
Prawiczki siedzą 15 h na dobę na kompie