Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezprawnie głodna:(

Szok! wlasnie poszlam na kebab a tam stało dwóch Turków i ten co w budce i oni

Polecane posty

zaczeli mnie zaczepiac, ten powiedzial, ze mi da kebab za darmo jak mu dam numer i sie umowimy :O mowie ze nie ...chcialam zaplacic, wziac kebaba i w nogi... a oni nie ...dokuczali mi w koncu poszlam glodna jeszcze za mna wolali ze juz zrobia ze beda grzeczni taki maja tupet, tylko mi nie mowcie zebym szla do konkurencji bo mieszkam w malym miescie i tu sa tylko dwa donery a kazdy na jednym koncu miasta, nie bede jechala 45 minut po kebab....moze umre z glodu :O

Gość jednoosobowy głos tłumu
a trudno bylo powiedziec ze wielblad jednogarbny (dromader) ma u ciebie wieksze szanse niz on i jego kebab?

Gość Zbycho inc
Trzeba było zmyślić jakiś numer....:classic_cool: Zjadłabyś coś wtedy a tak to bedziesz chodzić głodna i marudzić,że nic ciepłego w ustach nie miałaś.:classic_cool:

Gość filipinkala
sąsiadka mojej koleżanki dzięki wlaśnie takim Turkom ma wyżywienie za free...daje dupy Turkom co mają kebaby :o

Gość gyutyiyuk
Ja mieszkam w Cieszynie i od trzech lat jest tutaj kebab od turasów, założył go ojciec z synem. W lecie mają stoliki z krzesłami przed wejściem zaraz na głównej i najruchliwszej ulicy i nie raz byłem świadkiem jak siedzieli z kolegami i zagadywali do dziewczyn i to tak kompletnie bez żadnego wstydu " Mała fajna dupeczka masz" "Kotek choc tu siasc na kolanie" No kurwa co za hołota, nienawidzę turków.

No jeśli te dziewuchy na to pozwalają by turkowie je ruchali to nie ma co ich żałować. Najgorsze jest to że turkowie domagają się od kobiety by dziecko przyjeło ich wiare a wiadomo że tylko wiara katolicka jest prawdziwa.

wiecie jak tego nie znosze? tacy np. chinczycy? ilekroc u nich nie bylam to byli uprzejmi ale nigdy przenigdy mnie nie podrywali!!!!!! dlatego azjaci tak sie dobrze asymiluja w Polsce, są a prawie jakby ich nie bylo, ciezko pracuja, ucza sie polskiego ale znaja tez swoj jezyk, kulture, ale polska kulture tez szanuja i ja ich szanuje, a Turcy to jak mowisz holota! chyba juz wiecej na kebab nie pojde, co prawda jest pyszny, ale nie dam Turkom zarobić i to kosztem biednego baranka :( :( oni kpia z naszej religii... jednoosobowy głos tłumu a trudno bylo powiedziec ze wielblad jednogarbny (dromader) ma u ciebie wieksze szanse niz on i jego kebab? - chętnie bym im pocisnela, ale ich tam było 3 a ja jedna...wolalam byc mila /;/ wlasciwie to musialam byc

Gość fajnaaa blondynka
Przystojni byli?:)

Gość gyutyiyuk
Dokładnie ja mieszkam w Cieszynie i tak się składa że kontakt z Azjatami, Chińczykami i Koreańczykami mam prawie co dziennie bo ich tutaj jest od groma ( mieszkają za Olzą w Czeskim Cieszynie zazwyczaj ) Bardzo mili uprzejmi i kulturalni ludzi i do tego bardzo pracowici, nie są natrętni, nie szukają awantur a do tego są chętni do rozmów i bardzo ale to naprawdę bardzo mili. Turcy ostatnio coraz więcej ich zaczyna przyjeżdżać do Cieszyna to największa hołota. Wyobraźcie sobie że jednego razu dali ogłoszenie do netu że szukają dziewczyn do prowadzenia lokalu z kebabem. Moja kuzynka była na rozmowie i na tej rozmowie jasno jej zapytali czy by nie uprawiała z nimi seksu za pieniądze. Kuzynka oczywiście odmówiła i chciała wyjść a oni ją zaczęli zatrzymywać i uspokajać natarczywie, gdyby nie weszła do pokoju jakaś ich znajoma to na bank by ją zgwałcili.

Gość pewnegorazuwczajna
prawda jest taka że turcy/turkowie...a w każdym bądź razie turasy posuwają wszystko co nie ucieknie przed nimi na drzewo:D moja kumpela też kiedyś zadawała się z turasem ale przejrzała na oczy jak dowiedziała się że on kręci na boku jeszcze kilka innych panienek:D jej sprawa ale ja jako jej koleżanka też się nieźle najadłam na ich koszt:D nie ma to jak znajomości:D

Gość pannajeszczecnotka
Polska to jednak nadal dzicz,ze takie rzeczy przechodza.Tu gdzie mieszzkam to byn od razu na policje zadzwinila i nie nie mowie o Anglii

Gość gość
Z tego co mogę zaobserwować same dziewczyny kuszą i to one zaczepiają bo chcą zwrócić na siebie uwagę nie szanujecie się kobiety dlatego tak Was traktuje cały świat polki nie mają dobrej opinii