Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającapracy

Praca w Wiedniu

Polecane posty

Gość szukającapracy

Witam, czy ktoś z was ma może namiary na jakąkolwiek normalną pracę w Wiedniu? Pilnie potrzebuje pracy, pozdrawiam

W domach u wiedeńczyków prywatnie oczywiscie, tam do takiej pracy polek szukają zwykle baaardzo bogaci ludzie.

Gość szukającapracy
Sprzątanie byłoby dla mnie najlepsze, ale ciężko niestety cokolwiek znaleźć :/ dlatego napisałam właśnie tutaj, może ktoś gdzieś słyszał o jakiejś pracy ?

Gość szukającapracy
Albo chociaż jakaś praca na zastępstwo na początek?

Najlepiej jakbyś popytała wśród polaków tam, dobrym pomysłem jest iśc gdzieś na taką robotę z kimś kto już to robi, tak matka mojego M zrobiła, u kobiety u której pracowały była koleżanka na herbatce, po kilku dniach zadzwoniła do niej z propozycją pracy, pocztą pantoflową z koleżanki na koleżankę się tam pomocy domowych szuka, ale możliwe że są tez ogłoszenia w prasie, poszukaj, popytaj.

Gość szukającapracy
jestem w Wiedniu niecały miesiąc. Przyjechałam do siostry, ona już wszystkich pytała kogo się da o prace dla mnie i na razie nic :/ a tak bezczynnie nie chce mi się już siedzieć.

Niecały miesiąc to niedługo, możesz to potraktować jak wakacje ;) Jakbyś mieszkała gdzieś blisko mojej "teściowej ;)" mogłabym was może jakoś skontaktować, ale nie obiecuje. Ona jest troche szurnięta ;P

Gość szukającapracy
Wiem, że niedługo, ale samej w domu nie chce mi się już tak siedzieć, siostra non stop w pracy. Mam nadzieję, że niedługo się coś ruszy z pracą. Ja mieszkam w 10 bezirku

To chyba kawałek, ona mieszka przy stacji uban Vorgartenstrase, blisko Prateru. Daj mi swoje gg, jak się uda to się skontaktuje z Tobą.

Gość szukającapracy
Mój nr gg: 1564194, dziękuję za zainteresowanie :)

Gość szukającapracy
Może ktoś jeszcze się wypowie? Albo chociaż podpowie, gdzie mogę popytać, pochodzić?

Gość anonnymus
No i jak tam znalazłaś jakieś zlecenia ??

Gość gość
Hej, szukam pracy w Wiedniu. Pracowałam już kilka lat niestety obecnie prace trochę się wykruszyły. Jeśli ktoś by coś wiedział, może ma namiary na kogoś kto szuka Polki do sprzątania będę wdzięczna za informacje :-)

Gość wiola_kr
hej, również szukam dodatkowej pracy w Wiedniu, sprzatanie, prasowanie, różnego rodzaju porzadki swiateczne i nie tylko, pomoc przy dzieciach. kontakt telefoniczny 06605814107

Gość gość
Odświeżając nieco ten temat ja również poszukuję pracy w Wiedniu. Nie znam jednak za dobrze języka niemieckiego, za to bardzo dobrze mówię po angielsku. Gdyby ktoś z was coś wiedział to bardzo proszę o info.

Gość gość
hej, szukam pracy w wiedniu pomoc przy sprzataniach lub sprzatania prywatne, opieka na dzieckiem itp. słaby niemiecki Atrakcyjne ceny. tel 06606657583

Gość KasiaMmaaa
Szukam pracy w Wiedniu :) tel. 730-329-080 Mam wykształcenie w Kosmetyce, mogę pracować w salonie kosmetycznym, zakładam Rzesy, paznokcie Mogę opiekowac się dzieckiem lub sprzątać

Gość gość
witam :) czy ma może ktoś namiary na prace w Wiedniu- sprzątanie, zajmowanie się domem - gotowanie, zakupy, wyprowadzanie psa....bądź na jakąkolwiek inną? ....będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki... poczta.wp15@wp.pl ..... pozdrawiam czytające :)

Gość Mirosław223
Jak interesuje Cię praca w Austrii od zaraz to sprawdź sobie agencje pracy w Austrii. Warto sprawdzić Zeitmann - http://zeitmann.pl/ - wuj był za granicą dzięki nim i zadowolony.