Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulaśna

uwielbiam jak mój facet mnie przeprasza

Polecane posty

Gość przytulaśna

ostatnio nie dogadaliśmy się co do spotkania. Ja nie potwierdzając wcześniejszej godziny spotkania przyjechałam na spotkanie wcześniej, a mój facet normalnie. Do tej pory nigdy się na mojego faceta nie denerwowałam, a przynajmniej tego nie pokazywałam, bo w sumie nie dał mi wcześniej powodu, ale tym razem stwierdziła, ze się na niego trochę podenerwuję ...no i jak było potem fajnie, jak tak przez pół godziny przytulał mnie mocno i ściskał i przepraszał, staliśmy tak na parkingu wtuleni w siebie przez pół godziny... cudownie ;) i na drugi dzień też był bardziej niż zwykle "przytulaśny" - a ja uwielbiam się przytulać :)

Gość współczuję facetowi
coraz większe prowokacje i fochy, żeby spowodować to jego przytulanie i czułości, aż zacznie od ciebie uciekać

Gość przytulaśna
eeee no bez przesady po roku znajomości bez żadnego focha raz mogę się trochę podenerwować ...a On naprawdę się tym przejął - zobaczyłam jak mu na mnie zależy i to uznaję za pozytyw tej całej sytuacji

Gość przytulaśna
przesadzacie ;) znamy się ponad 1,5 roku i pierwszy raz się trochę podąsałam ;) ...w sumie to byłam nawet zadowolona że mam jakiś powód...wcześniej mój facet kilka razy mi mówił (prawie z wyrzutem) że mi się zawsze wszystko podoba...więc nareszcie mogłam się trochę podąsać ;)

Gość malinowygroszek
Gdzie znalazłaś takiego cudownego mężczyznę? :)

Gość przytulaśna
poznaliśmy się ponad 1,5 roku temu przez internet :)

Gość przykutaśna
lubie jak lize mi rowa

Gość przytulaśna
Przez ten czas od naszego poznania mój facet powoli i stopniowo przełamywał się do okazywania czułości, przytulania itp. taki typ ;) ale teraz mam to co tak uwielbiam :)

Gość przytulaśna
napiszcie dziewczyny jak wyglądały Wasze najprzyjemniejsze przeprosiny? :)

Gość przytulaśna
samuel_36 przecież ja nie gram na jego uczuciach

Gość Hmmmmm no ale
ale za co Cię przepraszał?? przecież to Twoja wina, że nie potwierdziłaś godziny i czekałaś nie jego więc co on taki dziwny

Gość ja bym happy była
jakby spróbował kiedykolwiek użyc słowa przepraszam

Gość przytulaśna
Hmmmmm no ale przepraszał mnie bo nie przyjechał na spotkanie wcześniej - umawialiśmy się 2 dni przed spotkaniem na wcześniejszą porę bo mieliśmy jeszcze iść coś dodatkowo załatwić, ja potraktowałam, że sprawa ustalona i przyjechałam wcześniej, a on że to były takie wstępne ustalenia i przyjechał o zwykłej porze

Gość mandarynka jaka
facet jak kocha to przeprasza ja mialam takigo co jak mnie palcem szturchnal mowil slodko sorry i sumiech i oczy pelne ciepla nigdy nie nabroil..wiec nie mial mnie za co przepraszac ale jka mi raz zalal ksiazke...to przepraszal tulil i mial smutna minke oczka cieple i czekal kiedy powiem dobrze kochanie a jak powiedzialam dalej mnie tulil..i ksiazke odkupil:)

Gość przytulaśna
mandarynka jaka dokładnie o to mi chodzi :) o te ciepłe uczucia...takie przepraszanie jest cudowne :)

Gość przytulaśna
wczoraj znowu z takim ciepłem i życzliwością wspominał o tym że zrobił mi wtedy przykrość...naprawdę w takich momentach widzę że mu na mnie zależy, staje się wtedy taki łagodny, ciepły :)

Gość do mandarynka jaka
miałaś takiego słodkiego i kulturalnego i gdzie go masz? :D

Gość też lubię
taaaak facet jak przeprasza to potrafi być nawet miły ;)