Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaaasz

Zachowanie mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość lukaaasz

Witam, chciałbym się was poradzić i głównie kieruje moje pytanie do kobiet. Jestem z pewną dziewczyną od miesiąca w związku, ale trochę niepokoi mnie jej zachowanie.. a mianowicie dużo czasu spędza z kolegami, chodzi do ich mieszkań, piją tam do późna, nocuje u nich. Twierdzi, ze to są tylko koledzy, ale powiedzcie mi czy to tak wygląda? Tez tak postępujecie? A może za bardzo wymyślam i ma prawo spotykać się z kolegami?

Gość anuniassssss
nie bój żaby, ja też chodzę do kolegów :) ale to tylko koledzy :) nie wiem, czy Twoja jest wierna, ale ja tak

Gość Trujaca jagoda CISU
skad przykuj ja za noge do kaloryfera łancuch ma byc na tyle dlugi żeby spokojnie trafila do kuchni zrobic ci obiad i do kibla coby ci chaty nie obesrala

Gość doświadczona44
Natychmiast zakończ tę toksyczną znajomość!

Gość Dora from south part of Poland
Moim skromnym zdaniem ten zwiazek nie wrozy dobrze, jestescie razem dopiero od miesiaca, wiec to Tobie powinna poswiecac najwiecej uwagi a nie kolegom, macie teraz okrez fascynacji a ona siedzi i pije u kogos w domu ???? :o zalosne troche ....

Gość lukaaasz
i dlatego nie wiem jak się zachować.. :( z jednej strony nie chce i nie mam prawa jej niczego zabraniać, ale z drugiej strony chciałbym czuć się wyjątkowy a widzę, że koledzy są dla niej bardzo ważni.

Gość anuniassssss
wiesz co POGADAJ Z NIĄ :)

Gość knfdkfv999999999999
Jak laska nocuje i pije u kolegow to powowdzenia.

Gość sdfgtyhuijkolp;[lkoijhugy
chodzi na imprezy bez ciebie i nocuje u kolega dziwne zachowanie , a to nocowanie u kolegow to co nie ma wlasnej chaty?? przesada