Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pykająca-wegetarianka

jak przyrządzać fasole i strączkowe żeby nie pierdzieć- rady dla wegeterianki.

Polecane posty

Gość pykająca-wegetarianka

sa jakies sposoby??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sory ze nie odpowiem
poprawilas mi humor tym pyatniem :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dużo majeranku
tylko, że to też niewiele pomaga, niestety

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pykająca-wegetarianka
właśnie czytałam gdzieś o tym majeranku i mi wyleciało z głowy co to za zioło było. spróbuję. może są jakies herbatki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość imbir jest doskonaly
do wszystkich straczkowych. Gotujesz go razem. Jeszcze jest jeera czyli kminek indyjski, pasuje smakiem do imbiru i do strczkowych. Zwykly kminek tez jak juz ktos spomnial.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pykająca-wegetarianka
dziękuję za rady zarówno kminek, majeranek i imbir znalazłam w szafce z przyprawami, pokomnbinuje z doprawianiem potraw i czasami zjem szczyptę samych ziółek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pierwsze i najważniejsze
zawsze wymocz fasolę przez noc i tę wodę wylej, zapobiegniesz gazom a potem dodawaj zioła tak jak pisali: kminek, majeranek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×